Kisemlősök

A dzsungária törpehörcsögömnek van egy piros duzzanat a jobb hátsó lában, körülbelül 2 hete, ezüstkolloiddal kezeltem neki, de nem javult. December elején a másik hörcsögöm megharapta a lábat és a lába vége befeketedett. Ezután az ujja leesett és begyógyult, de februárban elkezdett vörösödni. Mivel kezeljem?

kategória Kisemlősök
Kérdező Hidlena

Kérdés

Jó napot kívánok! A Dzsungária törpe hörcsögömnek van egy piros duzzanat a jobb hátsó lában,körülbelül 2 hete,ezüst kollóiddal kezeltem neki,de nem javult, december elején a másik hörcsögöm megharapta a lábat és a lába vége befeketedett eztán az ujja le esett és begyógyult de februárban elkezdett vörösödni most így néz ki mint a képen .Tudna adni azzal kapcsolatban tanácsot,hogy mivel kezeljem?

Válasz

Üdvözlöm! Lehetőleg semmivel... Horcsoginfo.hu oldalon található hörcsögökhöz értő orvoshoz kellene elvinni amelyik önhöz közelebb van. Ezt otthoni kezeléssel nem fogja helyre hozni, sőt rontani fog a helyzeten. Illetve a hörcsög magányosan élő állat. Mindenképp egyedül kell tartani. A honlapon minden fontos információ fent van.

Vissza a kategória többi kérdéséhez »
Vissza a többi kérdéshez »