Kutyák

Hogyan kezeljük kutyánk fekélyes lábát?

kategória Kutyák
Jelleg Egyéb
Kérdező Bogszi

Kérdés

A kutyámnak gennyedzik a lába, 1 kivétel az összes olyan. Elmentünk vele az állatorvoshoz, aki azt mondta hogy fekélyes és nem tud vele mit kezdeni, mert ki lehetne vágni, de úgyis visszajöhet rá és a kötözés meg szinte kivitelezhetetlen. De már ott tartunk, hogy ráment az izületére, mert nem lett kezelve.

Folyton nyalogatja a talpát és attól tartok ha így halad lassan lábra sem tud állni... Mit tudunk tenni a gyógyulása érdekében, illetve ha elvisszük állatkórházba, ott milyen kezelést kap? S ha netán műtéti beavatkozás szükséges, az mennyi költséggel jár körülbelül?

Válasz

Sajnos az a megfogalmazás, hgy "gennyedzik a lába", túl tág, így nehéz bármit mondani. Valamit biztosan lehet tenni a javulás érdekében, de ehhez alapvetően más megközelítés szükséges. Ha az eddigi állatorvosuk tanácstalan, vagy tehetetlen, nincs más, keresni kell másikat. Hátha az több ambícióval és ötlettel tud a problémához nyúlni. Azt azonban előre nem lehet megmondani, hogy milyen kezelést kaphat máshol, mert ez rendeget tényezőtől függ.

Vissza a kategória többi kérdéséhez »
Vissza a többi kérdéshez »