Kutyák

Kutya nemi szerve kint maradt

kategória Kutyák
Jelleg Nemi szervek
Kérdező Anya28

Kérdés

Üdv!

Egy kis segítség kellene, ha tudna, mert hiába minden kutyám kan volt,ezzel még nem volt dolgom. Tegnap Délelőtt még semmi gond nem volt,el is mentem nyugodt szívvel anyósékhoz,hogy lássák az unokákat. Délután hazajöttünk eltettem a lányokat aludni,majd mentem főzni...ilyenkor szoktam a kutyáknak kidobni egy kis hamit,ha már kérlőn néznek be(nem mindig engedek) vagy csak simán rájuk nézek,hogy mit csinálnak. Akkor láttam,hogy Rakkinak(5hónapos ,nem ivartalanított kan kölyök) kint van a fütyije(de nem csak a hegye ,hanem úgy az egész) és ezzel nincs gond ezt ismerős kutyáknál is láttam,ha tüzelő szuka van a közelbe -izgalmi állapot stb. Az viszont már jobban aggaszt,hogy még mindig nem ment neki vissza... :(

Ez normális,tegnap 16:30óta(ekkor vettem észre ,de kitudja mióta tart az állapot). MA reggel is egy tuja alatt búslakodott, kedvetlen,nem eszik-iszik. Aggódom....csak nem akarom,hogy sebesre nyalja,vagy valamit összeszedjen a kertbe.. Mit tudok csinálni?

Köszönöm. Mariann

Válasz

Kedves MAriann,

vissza kellett volna húznia neki a bőrt (ha nem ment a kutyusnak magától), elképzelhető a fitymaszűkület, kezelést igényel. Ajánlott mihamarabb állatorvoshoz menni a kutyussal.

Vissza a kategória többi kérdéséhez »
Vissza a többi kérdéshez »