Kutyák

Kutyám egyfolytában hányik. Lehet ez a gyógyszerek mellékhatása vagy valamit elkapott?

kategória Kutyák
Jelleg Egyéb
Kérdező Linduska

Kérdés

Jó Napot! Lenne egy fontos kérdésem! A kutyusunknak (kis termetű) térdkalács ficamja (elcsúszása) volt, voltunk doki bácsinál, és ügyesen helyrerakta + kapott fájdalomcsillapítót és gyulladáscsökkentőt! Aznap hazahoztuk kocsival, utána kb. 1-2 óra múlva vagy 2-3 óra múlva elindult a hosszas hányás időszaka! Hajnal 1 től egészen reggel 5 ig hányt, valamikor félórás vagy órás időközönként! Ma van kb. 1 napja hogy ez van. Azóta is hányik 2 óránként kb.

Hányása: ha van benne kaja akkor barnás darabos, ha nincs már kaja a kutyában, akkor folyékony barnás kicsit habos Nem tudjuk mitől van pénteken kell visszamennünk a dokihoz, már nem elérhető sajnos ma a doki! Mi lehet szegénykével? A gyógyszerek mellékhatása vagy valamit elkapott!? Előre is köszönöm a válaszát! F. Timi

Válasz

A válaszadáshoz több részletet kellene tudnom... Ha altatásban történt a beavatkozás, az ébredés során és utána előfordulhat hányás. Egyes gyógyszerek is okozhatnak hasonló panaszokat. És való igaz, mindezektől függetlenül el is kaphatott valami gyomorfertőzést a kis kutyus.

Vissza a kategória többi kérdéséhez »
Vissza a többi kérdéshez »