Örökbefogadó nap

Kell egy barát - Kutyás divatbemutató és dog dancing

Werk Akadémia, Budapest, V. kerület Arany János utca 10. 4. emelet
2011.12.16 - 2011.12.16

A Werk Film, Stílus és Irás Akadémia összefogott az Állat és Ember Állat- és Természetvédő Kulturális és Szabadidő Egyesülettel.

Az esemény célja nem a szánalom felkeltése, hanem a kutya és ember egymásra találásá  örömének bemutatása. Az egyesület öt éves fennállása során több mint ötszáz állatot juttattak családba. Jelenleg 67 állat van a gondozásában.

A WERK velük együtt szeretné felhívni a figyelmet a bajban lévő állatok egyre növekvő számára, s arra, hogy állatot tartani nemcsak öröm, de felelősség is. Szeretnének kutyák tucatjainak gazdát, a leendő gazdáknak pedig barátot találni.

A programban részt vesz többek között a Bella Mode, Deer Audio, Dunakeszi Kötélugró Klub, Fábián Zsanett, Jónás Jácint, Lulu dog, Merő Péter, Szputnyik shop, Szöllősi Henriett, Tyra Clothing és még sokan mások.

Program:

19.00  Beszélgetés a felelős állattartásról

19.45 Dog dancing

20.00 Kutyás divatbemutató

A gazdákra váró kutyusok a www.werkakademia.hu/kutya oldalon láthatók.

Bővebb információ: Kutyaszív - Kell egy barát! A kutya és ember egymásra találásának témáját ismert divattervezők, stylistok, fotósok, sminkesek, fodrászok közös munkájával, a Werk tanárainak és hallgatóinak kreativitásával szeretnék december 16-án, pénteken este 19 órától újszerűen megfogalmazni.

Eseménynaptár