Találkozók, klubok

Baráti Rottweiler Találkozó

Gödöllő
2013.06.30 - 2013.06.30

5. Baráti Rottweiler Találkozó
Gödöllő, 2013. június 30.

Kedves Érdeklődők!

Idén, immáron ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Baráti Rottweiler Találkozó. Ezúttal Gödöllő városa szolgál a találkozó helyszínéül. Nagy örömet okoz, hogy minden évben egyre nagyobb az érdeklődés, hiszen ezáltal egyre közelebb jutunk célunkhoz, azaz egyre többen ismerhetik meg a fajta jellemét, adottságait és hogy mily számtalan kutyás sportra alkalmas ez a nagyszerű fajta.

Akik az előző években részt vettek az eseményen, már tudhatják, hogy egy igazán kellemes és hasznos napot tölthetnek el a többi rottweiler fajta iránt elhivatott gazdival.

brt-felhivas-2013

 

Hogy miért gyere el feltétlenül?
- csupa olyan ” őrülttel” találkozhatsz, mint te vagy,
- mert mindig fergeteges a hangulat,
- mert számos meglepetés vár (bemutató, ajándékok, tombolák, nyeremények…),
- mert a kutyáddal töltheted a napod úgy, hogy senki nem fog megijedni tőletek!

A programokon részt venni kizárólag rottweiler fajtájú kutyával lehet, viszont nézőként minden rottweiler fajta iránt érdeklődő kutyást várunk. Aki előre jelzi, hogy a programokon részt venne, de nincsen rottweilerre, annak korlátozott létszámban kölcsön tudunk adni számára a vetélkedők idejére.

Támogatói és tombola felajánlásokat örömmel fogadunk!
Ha szeretnél felajánlani tombolát, kérlek jelentkezz e-mailben! Köszönjük!

PROGRAMTERVEZET:
Hamarosan!

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2013. június 10. / 2013. június 24.
A határidőkön kívül már nem tudunk elfogadni nevezéseket.
2013 – Jelentkezési lap

JELENTKEZÉS MÓDJA:
2013. június 10-ig leadott jelentkezési lap és a befizetett összeg tartalmazza az egész napos részvételt a programokon tombolákkal és ebéddel együtt.
- Rottweilerrel érkezőknek: 2000 Ft
- Rottweiler nélkül: 1000 Ft

2013. június 24-ig leadott jelentkezési lap és a befizetett összeg tartalmazza az egész napos részvételt a programokon tombolákkal és ebéddel együtt.
- Rottweilerrel érkezőknek: 3000 Ft
- Rottweiler nélkül: 1250 Ft

Helyszínen leadott jelentkezési lap és a befizetett összeg tartalmazza az egész napos részvételt a programokon tombolával.
Az ebéd (hogyha marad, mert nagyon finomat főzünk) a jelentkezési díjon felül 800 Ft / fő
- Rottweilerrel érkezőknek: 3000 Ft
- Rottweiler nélkül: 1250 Ft

10 éven aluli gyermekeknek minden esetben ingyenes a részvétel.

A befizetés átutalással történik. A pontos adatokat e-mailen küldjük ki a jelentkezők részére.

2013 – Jelentkezési lap

A jelentkezési lapot kitöltve az info@rottweilertalalkozo.hu e-mail címre kérjük visszaküldeni. A jelentkezés csak a határidőn belüli nevezési díj befizetésével együtt érvényes. Visszaigazolást 1-2 napon belül küldünk! (Aki nem kapna, telefonon vegye fel velünk a kapcsolatot!)

A befizetett összeg nem haszonszerzés céllal történik és a rendezők részéről is befizetésre kerül. A rendezvény felmerülő költségeit fedezi.

Ha 7 nappal a rendezvény előtt visszamondás történik, az összeg természetesen visszafizetésre kerül. Sajnos 7 napon belül nem áll módunkban visszafizetni a befizetett összeget. (Azért ez a meghatározás, mivel előtte mi már bevásárolunk sok mindent, tárgyi eszközök megrendelésre kerülnek, és azt az összeget már nem tudjuk mi sem visszakérni. )

A helyszínen NEM lesz büfé, így ételről és italról mindenki gondoskodjon magának. A jelentkezési díj tartalmazza az ebédet, kivéve helyszíni jelentkezés esetén.

KUTYÁK ELHELYEZÉSE:
A kutyák biztonságos elhelyezését a gazdinak kell biztosítania, aki teheti, saját mobil ketrecet hozzon magával. Árnyékos hely szintén korlátozott számban van, de igyekszünk mindenki számára optimális megoldást találni! A kutyákat az állatvédelmi előírások betartásával kell elhelyezni.

Ivóvizet és egy nagy közös itató tálat biztosítunk a kutyák részére. Ha a kutya “finnyás” lenne, úgy a gazdi kötelessége saját tálkáról gondoskodni…

A kutyák szabadon kizárólag saját felelősségre a másik kutyatartó/k beleegyezésével engedhetőek össze a rendezvény területén egy kis játékra.

SZÜKSÉGES IRAT:
A találkozó területére történő belépéskor a kutyák állatorvosi oltási igazolványát ellenőrizzük (érvényes veszettség elleni oltással rendelkezik-e). Ezért kérnénk mindenkit, hogy hozza magával az oltási könyvet és ellenőrizze, hogy az oltás érvényes-e!!!

A találkozó területén kölyök kutyát árulni, haszonszerzési céllal kereskedni tilos.

FELELŐSSÉG:
A kutyák által okozott minden néven nevezhető kárért a kutya tulajdonosa a felelős. A rendezvényen kép- és hangrögzítés készül a rendezők által, ami a későbbiekben megjelenhet az interneten, találkozónkon és a médiában.
A jelentkezési lap elküldésével és az összeg befizetésével a jelentkező jelzi, hogy az itt leírtakat megértette és elfogadta.

HELYSZÍN: Gödöllői Kutyasport Központ (GKSK) 2100 Gödöllő, Kőrösi Cs. S. u. vége

Bővebb információ: http://www.rottweilertalalkozo.hu

Eseménynaptár

« 2013 Június »
HKSzeCsPSzoV
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930