Minden más

KUTYAMASSZÁZS OKTATÁS GAZDIKNAK

Veszprém
2016.04.03 - 2016.04.03

Kutya Masszázs Oktatás Gazdiknak


Sok telefont kapok gazdiktól, mint fizioterapeuta hogy műtét után masszírozhatom-e kutyámat, de nem tudom, nem merem,nem akarom rosszul csinálni.

Éppen ezért gondoltam, hogy 1 napos oktatás keretén belül megtanítom az érdeklődőknek, mit hogy szabad, mit nem szabad..stb.

Amióta az ember állatot tart, szokásává vált simogatni, megnyomkodni: a masszázs nem csupán a kutya (és lelkes gazdája) közérzetének tesz jót, hanem gyógyító és egészségmegőrző hatása is van
A különféle keleti vagy nyugati állattartói kultúrkörökből eredő, természetgyógyászati alapokon nyugvó masszázstechnikák évszázadok tapasztalatait összegzik, és igyekeznek a mai kor állat-egészségügyi, állatviselkedési problémáin segíteni.

 

kutyamasszázs


- Az 1 napos oktatáson olyan masszázstechnikákat, nyújtó lazító gyakorlatokat sajátíthatnak el a kutya gazdik, amikkel megelőzni, vagy a már kialakult mozgásszervi problémákat kezelni, szinten tartani tudják. Aki sportol kutyájával, különösen fontos hogy tisztában legyen ezekkel a technikákkal.

- Átbeszéljük a fontosabb mozgásszervi betegségeket, az alternatív gyógymódokat, a masszázs technikákat, masszázs javallatait, ellenjavallatait, illetve hogy a különböző műtétek után mikre kell odafigyelni,hogy egyes izmok ne tapadjanak le, ne rövidüljenek meg, azaz ízületkimozgatások, nyújtó,lazító technikák.

- Amennyiben kutyád jól szocializált, saját kutya hozható, mert terveim szerint az oktatás interaktív lesz, azaz, minden anatómiai vonatkozású tananyagot is a kutyán fogtok megtanulni. Amire szükség lesz, egy polifón matrac, amin masszíroztok, és a napi ellátáshoz szükséges dolgok.(etető,itató tál, póráz, székletgyűjtő zacskó..stb)..és élelem magatoknak.

- Az oktatás tervezett helyszíne: Kedvenc Állatorvosi Rendelő, Veszprém, Budapesti u.

- Oktatás díja 8.000 ft,

- Előleg: 5000 Ft ( lemondás esetén nem áll módomban visszautalni!)

- Maximális létszám: 10 fő

- Az oktatást tartja: Vajky Andrea fizioterapeuta/gyógy és sportmasszőr

- Oktatás időpontja: 2016 április 3

- Jelentkeznél? Írj egy üzenetet a vajky1@gmail.com címre, válaszüzenetben megírom a bankszámlaszámot ahova az előleg díját utalhatod.

Kizárólag az előleg díj megérkezése után tudom regisztrálni a jelentkezőt az oktatásra!

Kapcsolat

Eseménynaptár

« 2016 Április »
HKSzeCsPSzoV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930