A KUTYA UGAT, ALEXANDRA HALAD
A Fressnapf miskolci üzlete kutya-gazdi futást rendezett. Az esemény háziasszonya nem más, mint Béres Alexandra fitnesz világbajnok volt. Kameravégre kaptuk és kifaggattuk.

A versenyen három kategóriában, kis-, közepes és nagytestű kutyával lehetett indulni. Igazi sportemberként Alexandra is megmérettette magát, igaz nem saját boxerével - mely elmondása szerint leginkább cikk-cakkban szeret futni -, hanem a Fressnapf ügyvezetőjének kutyájával, Ginnyvel teljesítette a távot.

A célba érkezés után kifaggattuk a versennyel kapcsolatos benyomásairól, illetve most népszerű súlykontroll programja után is érdeklődtünk. Kíváncsiak voltunk, hogy a program vajon kutyák esetén is alkalmazható-e, illetve mi a véleménye a négylábúak - köztük saját kedvence - zöldség- és gyümölcsevési szokásairól. A videóból kiderül, melyik zöldségfélét tolja Alexandra kutyusa a tányér szélére, és melyik gyümölcsre szokott rá annyira, hogy ha egy időre megtagadják tőle, komoly elvonási tüneteket mutat.

(A videó lejátszásához gyors internetkapcsolat és friss flash-lejátszó szükséges. Kapcsold be a hangszórókat, vidd a kurzort a fenti képernyő fölé és kattints a megjelenő lejátszás-gombra. Dőlj hátra - mozi van!)

A videót a LIONS Média készítette.

értékelés