- -

Egy magyar újfundlandi kutya lett Európa legszebbje

Kiállítás

Ursinus Velutus Zesty Guy közel 20 ezer résztvevő közül bizonyult a legszebbnek, az Ausztriában megrendezésre kerülő kutyakiállításon.... (0 hozzászólások)

Pedigree Denta Stix

Kiállítás

A Pedigree Denta Stix a legjobb választás kutyája számára, hogy megelőzze a fogkövesedést. ... (0 hozzászólások)

Kennel Club Crufts – a legnagyobb kutyakiállítás

Kiállítás

Birmingham városában a brit Kennel Club minden évben megrendezi a legnagyobb kutyakiállítást. Március 5 és 8 között minden állatbarátot és kutyarajongót szívesen várnak a lélegzetelállító eseményen.... (0 hozzászólások)

A 2009-es Crufts-ot egy sealyham terrier nyerte

Kiállítás

Charmin, egy Sealyham terrier nyerte a 2009-es Crufts kutya szépségversenyt. A szervezőknek nehéz évük volt: a brit nemzeti televízió vezetősége elutasította az eseményélő közvetítését, mivel nemrég bemutattak egy dokumentumfilmet, melyek a fajkutyák egészségügyi veszélyeiről számoltak be, és az esemény legnagyobb mecénása, a Pedigree is visszalépett a verseny támogatásától.... (0 hozzászólások)

Bonita a ringben - angol bulldog a kutyakiállításon

Kiállítás

Bonita megmutatja bájait: a szimpatikus kis angol bulldog a kutyakiállításon magabiztosan vonul gazdájával a ringbe, hogy a bírók minden oldalról alaposan szemügyre vehessék. ... (0 hozzászólások)

Crufts 2009 – élőben az interneten!

Kiállítás

A világ legnagyobb kutyakiállítása visszatért NEC-be, Nagy Britanniába, Birminghambe. Csütörtöktől, március 5-től vasárnapig, március 8-ig lehet megcsodálni a világ legszebb kutyáit az interneten. ... (0 hozzászólások)

Európa kutyakiállítás Budapesten (2008. október 3-5.) - videó

Kiállítás

A 2008. évi Európa Kutyakiállítást a Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesülete szervezésében Magyarország rendezte. Időpontja: 2008. október 3-5. A helyszín: Budapest HUNGEXPO- Kincsem Park. Nézd meg videón a beszámolót! ... (0 hozzászólások)

REFORMKAJÁK:RÁGCSÁLÓK FIGYELEM (AQUAFOOD)!

Kiállítás

Az ember lisztérzékeny. A tengerimalacok egy része is lisztérzékeny, hiszen egyáltalán nem normális az, hogy mondjuk kenyeret, vagy kalácsor egyen a tengerimalac Peruban, a Pampákon. ... (0 hozzászólások)

Két új Fressnapf áruház nyílt júniusban

Kiállítás

Szerkesztőségünk ellátogatott a budapesti és a kecskeméti új Fressnapf áruházak megnyitóira. Videóval, fotókkal is illusztráljuk, hogy mit láttunk! ... (1 hozzászólások)

Macska- és kisállatkiállítás a Hungexpón

Kiállítás

Tarolt az Európa Kutyakiállítás: a látogatók száma minden várakozást felülmúlt, több tízezer embert vonzottak Európa legszebb kutyái, macskái, madarai és rágcsálói. ... (1 hozzászólások)

Bejelentkezés