Xenoceratops az új "kanadai" szarvas dinoszaurusz

E-mailen érkezett

A Xenoceratops foremostensis az új képviselője a "kanadai" szarvas dinoszauruszoknak, az eddig ismeretlen őshüllőről a Canadian Journal of Earth Sciences című folyóiratban jelent meg tanulmány.... (0 hozzászólások)

Jó hír a kutyusok barátainak

E-mailen érkezett

Újabb Kutyamodell-versenyre invitálja Kis Hegedűs Réka mindazokat, akik ország-világ előtt szeretnének büszkélkedni házi kedvenceikkel.... (0 hozzászólások)

Az ölebfotó fokozza a munkabírást

E-mailen érkezett

Fokozhatja a munkabírást, ha valaki kiteszi ölebe fényképét íróasztalára, főként, ha kölyökkori a fotó - állítják japán kutatók.... (0 hozzászólások)

Fülkínzó hangtoplista

E-mailen érkezett

Késpenge csikordulása üvegen - ez a legkellemetlenebb hang az emberi fülek számára. Nézzük, milyen hangokat nem bírunk még!... (0 hozzászólások)

Ilyen lehet az élet egy kutyairodában - képekben :)

E-mailen érkezett

Élet az irodában - irodai, dolgozó életünk pillanatai képekben... Minden kép önmagáért beszél, az már csak hab a tortán, hogy ez tényleg így van! :)... (0 hozzászólások)

Görögdinnye vs. macska

E-mailen érkezett

Ki ne imádná a görögdinnyét? - még a cicák is oda vannak érte, persze azért nem úgy mint mi... :) Focizni és pofozni, körbejátszani például tökéletes..... (0 hozzászólások)

Tom és Jerry életre kelt

E-mailen érkezett

Különös dologra lett figyelmes egy macskatulajdonos Reigate-ben, a kis brit faluban. Egy erdei egér csúnyán ellátta kedvence baját.... (0 hozzászólások)

Furcsa páros: a lusta majom és hátasa az arapapagáj

E-mailen érkezett

Mit csinál a lusta, de annál ravaszabb majom, hogy feljuthasson a 8 méter magas fára? Egyszerű: összebarátkozik egy papagájjal, aztán vele viteti magát. :)... (0 hozzászólások)

Pingvinbébik és a plüssmama - cuki fotók!

E-mailen érkezett

A Londoni Állatkert legújabb lakója, a Primrose névre keresztelt pápaszemes pingvin, sorstársával Regenttel együtt a 15 centis plüssmamához bújik egy kis szeretetért, miután szüleik eltaszították őket maguktól.... (0 hozzászólások)

Kismalacot fogadott örökbe a kutyamama - cuki fotók!

E-mailen érkezett

Cuki történet: magára hagyott aprócska malacot fogadott örökbe egy a kutyamama. A malacka annyira pici volt, hogy az anyakoca hátrahagyta. Ha nem találnak rá, bizonyára egy róka áldozata lett volna...... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés