Két fiú kutyus szerető gazdit keres

Gazdikereső

Ezt a két fiu kutyust kb egy hónapja látják Ráckeve-dunaparton. A lakók szerint ott rakták ki őket és egyszerre, mert nagyon összeszokott páros. Nem válnak el egymástól, mindig együtt vannak.... (0 hozzászólások)

Családi okok miatt Bikfic gazdit keres....

Gazdikereső

Bikficet 2010. április végén találtuk, akkor 2,9 kg és kb. 2 hónapos volt.  Azóta ivartalanítottuk, oltásokkal, chippel elláttuk.... (0 hozzászólások)

Tódor gazdit keres

Gazdikereső

Tódort 2010.12.27-én dobták az utcára, számára a karácsony nem jelentett túl sok jót és örömet. Ekkor került hozzánk ideiglenesbe, ahol 1 hónapig lábadozott, merthogy túlélte a parvo-t, túlesett egy komoly bélgyulladáson és egy kezdeti rühösségen. ... (0 hozzászólások)

Casanova, a macska elvihető

Gazdikereső

Casanova 1 éves, bújós, dorombolós, leukózis pozitív, cirmos-fehér ivartalanított kandúr.... (0 hozzászólások)

SOS! Viktor gazdit keres

Gazdikereső

Sürgősen gazdit keres, egy utcáról mentett, kis testű, tacsi keverék fiúcska. Viktor roppant életvidám, bújós, puszis, játékos kiskutya. Találjunk neki együtt gazdit!... (0 hozzászólások)

Két öreg kutyus gazdit keres

Gazdikereső

Újabb kutyusoknak szeretnénk gazdit keresni, ezúttal két öregebb kutyáról lenne szó. Segítsen, aki teheti!... (0 hozzászólások)

Egy dobozra való árva kutyus gazdit keres

Gazdikereső

Két újabb kiskutyát találtak az út szélén, nekik próbálunk gazdit keresni. Nézzétek meg a fotókat és ha tehetitek segítsetek valamelyikőjükön! Köszönjük.... (0 hozzászólások)

Az út szélére tették ki őket

Gazdikereső

Milyen ember lehet az, aki két ilyen aranyos kiskutyát nyugodt szívvel csak úgy kitesz az út szélére?... (2 hozzászólások)

Csupaszív kutya ingyen

Gazdikereső

Lucky 7 éves, ivartalanított, chipes, labdaimádó, labdával remekül motiválható fiú kutyus. ... (0 hozzászólások)

Rami kutya gazdit keres

Gazdikereső

Rami 4 éves, ivartalanított, középtermetű, keverék szuka kutya. Kedves, barátságos, de idegen közegben félénk, hiszen kölyökkora óta a menhelyen él, így nem sok tapasztalata van a külső világról. ... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés