Agi kutya gazdit keres

Gazdikereső

Agi 4 éves kan kutya. Közepes termetű, keverék. 2007.májusában 5 hónaposan került a menhelyre, és azóta sem választotta őt senki, így a menhelyen nőtt fel, kihagyva a boldog kölyökkort, és az állatotthonon kívüli világ megismerését. ... (0 hozzászólások)

Két pici cica gazdit keres

Gazdikereső

2011. márc. 31.-én találtunk Újpesten a villamos síneknél 2 pici cica testvért. A fekete kisfiú, a szürkés pedig kislány. Gazdira várnak ...... (0 hozzászólások)

Nyíregyházán sok kutyus gazdit keres

Gazdikereső

Nyíregyháza - A nyíregyházi Állatbarát Alapítványnál ezúttal is számos kutyus várja, hogy szerető, gondos gazdira találjon.... (0 hozzászólások)

Örökbefogadható kutyák Tökölön!

Gazdikereső

Nagyon sok a gazdára váró, szeretetre éhes kutyus, így nagyon jó lenne, ha minél többen elmennének Tökölre, az Elek-Ágh Állatmenhelyre, ahol sok árva kutya vár arra, hogy hazavigyék. ... (0 hozzászólások)

Nő az örökbefogadási kedv, de még mindig sok kutyára vár altatás

Gazdikereső

Egyre javul a kutya örökbefogadási kedv Magyarországon, de még több befogadóra lenne szükség, hiszen a gyepmesteri telepekre kerülő kutyák több mint felére altatás vár. ... (0 hozzászólások)

A Pilisi-Budai Kutyamentők örökbefogadó gazdákat keresnek

Gazdikereső

Mindannyian emlékeztek még Herkulesre, akit a Ti segítségetekkel tudtunk megműteni. Nos, ő nem keres már gazdát, ugyanis a plakátoknak köszönhetően megtaláltuk eredeti gazdáját. A segítséget köszöni még több kutyánk is, akik ellátását nem tudtuk volna vállalni, ha Herkules kapcsán nem segítetek annyian. Ők viszont gazdát keresnek! ... (0 hozzászólások)

Kutyát szeretnél? Fogadj örökbe!

Gazdikereső

A Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítvány rendezi meg Magyarország legnagyobb örökbefogadó napját. ... (0 hozzászólások)

Földszintes szobacirkálók gazdit keresnek!

Gazdikereső

A hidegek beálltával kiemelten fontos, hogy az állatvédők ideiglenes befogadó családokat vagy végleges örökbefogadókat találjanak a gondozásukban lévő kis testű kutyák számára. Kérjük, hogy csak olyanok jelentkezzenek, akik valóban megfontolták a befogadást, így a kutya türelemmel és szeretettel való beilleszkedésének minden feltételét biztosítani tudják és kívánják. ... (0 hozzászólások)

Szerető gazdira várnak a Futrinka Egyesület védencei

Gazdikereső

Fehéret, feketét, tarkát? Szebbnél szebb bújós, pusziosztós, labdás, félénkebb és bátrabb, kisebb és nagyobb kutyák várják türelmesen, hogy eljöjjön értük az álomgazdi! Gyere és nézd meg őket! Talán beleszeretsz valamelyikükbe! ... (0 hozzászólások)

Fogadj örökbe egy kutyust!

Gazdikereső

Az alábbi összeállításban négy állatvédő szervezet egy-egy gazdikereső védencét mutatjuk be. A szervezetek weboldalain további örökbefogadható kutyusokat találsz! ... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés