Bizarr lényt vetett partra a víz

E-mailen érkezett

A tengerek élővilágát rengeteg titok övezi, sokszor partra sodródnak olyan bizarr külsejű lények, amelyeket a tudomány eddig nem ismert. Egyiptom környékén a XX. század közepén ismeretlen tetemet találtak a tengerparton, amely komoly fejtörést okozott a tudósoknak.... (0 hozzászólások)

Oka van annak, ha egy állat támad

E-mailen érkezett

Még a sokszor emlegetett gyerek elleni támadás mögött is mindig felsejlik az ember. Valami oka mindig van az agresszivitásnak. Egy biztos: mindig az állat húzza a rövidebbet.... (0 hozzászólások)

Egy hűséges cica egy hónapig várta a gazdáját egy repülőgéproncsban

E-mailen érkezett

Csak a napokban került meg egy cica, amely a július 11-én egy szibériai folyón leszálló AN-24-es utasa volt: a gépben bujkálva várta gazdáját.... (0 hozzászólások)

Nudli cica gazdit keres

Gazdikereső

Nudli, 2 hónapos tündéri kandurka. Testvéreivel együtt, focilabdának használták fiatalok, úgy gondolták jó poén. ... (0 hozzászólások)

Véletlenül kimosta a cicáját

E-mailen érkezett

London - A világ legtisztább macskáját mondhatja magáénak az a brit nő, aki véletlenül kimosta cicakölykét - gépben.... (0 hozzászólások)

Blitzen, az ugrálós kutyus

E-mailen érkezett

Hihetetlen magasságokba ugrál a négylábú, gazdija szerint 180 centinél is magasabbra.... (0 hozzászólások)

Egy csivava futamított meg két nehézfiút

E-mailen érkezett

London, 2011. július 20., szerda (MTI) - Pillesúlyú kutya futamított meg két nehézfiút az Egyesült Államokban és akadályozott meg bolti rablást.... (0 hozzászólások)

Gyuri, a szibériai csíkosmókus gazdit keres

Gazdikereső

Szerető és hozzáértő gazdit keresünk egy félénk két és fél éves szibériai csíkosmókusnak.... (1 hozzászólások)

Bulldog Piknik 2011 - bulldognak és bulldogtalannak ott a helye!

Hol nem volt...

A Bulldog Piknik egészen pontosan Bulldog Találkozót jelent. Piknik azért mert a Bulldogokkal nem igazán lehet nagyokat túrázni, sokat futkározni... nekik inkább az kell, hogy gyúrják-nyuzzák egymást, majd valahol eldőlve néha akár furcsa pózban pihenjenek....... (0 hozzászólások)

Négy árva cicus gazdira vár

Gazdikereső

Bemutatunk négy árva cicust a "Cica gazdikereső" védencei közül.... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés