Az ölebfotó fokozza a munkabírást

E-mailen érkezett

Fokozhatja a munkabírást, ha valaki kiteszi ölebe fényképét íróasztalára, főként, ha kölyökkori a fotó - állítják japán kutatók.... (0 hozzászólások)

Ilyen lehet az élet egy kutyairodában - képekben :)

E-mailen érkezett

Élet az irodában - irodai, dolgozó életünk pillanatai képekben... Minden kép önmagáért beszél, az már csak hab a tortán, hogy ez tényleg így van! :)... (0 hozzászólások)

Állatok az álmainkban - A fehér kutya és a döglött ló szerencsét hoz!

Hol nem volt...

Az emlősök és bizonyos erszényesek is álmodnak, mert náluk is megfigyelhető a REM-fázis (gyors szemmozgással járó alvásszint, ekkor álmodunk). A kutatók megállapították, hogy míg az állatok leginkább napi tevékenységükről, apró eseményekről álmodnak, addig mi emberek álomba szőjük minden lelki folyamatunkat is.... (1 hozzászólások)

Földünk legérdekesebb állatai

Hol nem volt...

Az alábbiakban bemutatjuk Földünk legérdekesebb állatait... (0 hozzászólások)

Bizarr lényt vetett partra a víz

E-mailen érkezett

A tengerek élővilágát rengeteg titok övezi, sokszor partra sodródnak olyan bizarr külsejű lények, amelyeket a tudomány eddig nem ismert. Egyiptom környékén a XX. század közepén ismeretlen tetemet találtak a tengerparton, amely komoly fejtörést okozott a tudósoknak.... (0 hozzászólások)

Oka van annak, ha egy állat támad

E-mailen érkezett

Még a sokszor emlegetett gyerek elleni támadás mögött is mindig felsejlik az ember. Valami oka mindig van az agresszivitásnak. Egy biztos: mindig az állat húzza a rövidebbet.... (0 hozzászólások)

Egy hűséges cica egy hónapig várta a gazdáját egy repülőgéproncsban

E-mailen érkezett

Csak a napokban került meg egy cica, amely a július 11-én egy szibériai folyón leszálló AN-24-es utasa volt: a gépben bujkálva várta gazdáját.... (0 hozzászólások)

Nudli cica gazdit keres

Gazdikereső

Nudli, 2 hónapos tündéri kandurka. Testvéreivel együtt, focilabdának használták fiatalok, úgy gondolták jó poén. ... (0 hozzászólások)

Véletlenül kimosta a cicáját

E-mailen érkezett

London - A világ legtisztább macskáját mondhatja magáénak az a brit nő, aki véletlenül kimosta cicakölykét - gépben.... (0 hozzászólások)

Blitzen, az ugrálós kutyus

E-mailen érkezett

Hihetetlen magasságokba ugrál a négylábú, gazdija szerint 180 centinél is magasabbra.... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés