A kutyák is óvják a Földet

E-mailen érkezett

2011-ben a Népszigeti Kutyaiskola is támogatja a legnagyobb  természetvédelmi szervezet, a  WWF által megrendezett Föld Órája elnevezésű akciót, melynek keretében 128 országban kapcsolják le a világítást egy órára, hogy ráirányítsák a figyelmet a klímavédelem fontosságára.... (0 hozzászólások)

Teáscsészében is elfér a legkisebb törpemalac

Hol nem volt...

Vajon mekkorka lehet a világ legapróbb sertése? Az angolok ,,teacup piglets”- nek, vagyis csészényi malackának becézik a csöpp disznókat, a törpemalacok ugyanis alig pár centisen születnek. ... (0 hozzászólások)

A Pilisi-Budai Kutyamentők örökbefogadó gazdákat keresnek

Gazdikereső

Mindannyian emlékeztek még Herkulesre, akit a Ti segítségetekkel tudtunk megműteni. Nos, ő nem keres már gazdát, ugyanis a plakátoknak köszönhetően megtaláltuk eredeti gazdáját. A segítséget köszöni még több kutyánk is, akik ellátását nem tudtuk volna vállalni, ha Herkules kapcsán nem segítetek annyian. Ők viszont gazdát keresnek! ... (0 hozzászólások)

Kutyát szeretnél? Fogadj örökbe!

Gazdikereső

A Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítvány rendezi meg Magyarország legnagyobb örökbefogadó napját. ... (0 hozzászólások)

Mitől okos egy állat?

Hol nem volt...

Az átlagos emberi agy 1,25-1,40 kilogramm, ez mintegy 85 milliárd idegsejtnek felel meg. A méhek agya csak egy milligramm, ehhez képest a bálnák agyának súlya átlagosan kilenc kiló. Ezzel arányos az agyban található idegsejtek száma is. Az értelem szempontjából melyik a fontosabb, az agy térfogata vagy a benne található idegsejtek száma? ... (0 hozzászólások)

Kik azok a Dinoszauruszok? - Stegosaurus

Hol nem volt...

A nagyjából autóbusz méretű Stegosaurus (4,5tonna felett volt) agyának tömege a 80 grammot sem haladta meg, ami - semmi kétség - azt jelenti, hogy nem az eszéről volt híres a dínótársai körében. Körübelül 150 millió évvel ezelőtt élt, és az őslénykutatók úgy vélik, hogy mohákat, páfrányokat, zsurlókat, cikászokat, tűlevelűeket és gyümölcsöket fogyasztott, de rágóképessége nem lévén zúzóköveket is nyelt hozzá az emésztése megkönnyítésére. ... (0 hozzászólások)

Fekete macskás hiedelmek

Hol nem volt...

Halloween közeledtével gyakrabban szóba kerülnek a fekete macskák, mint a babonák egyik leggyakoribb szereplői. ... (0 hozzászólások)

Hilton kutyaszálló - avagy Paris Hilton 46 millió forintos kutyaháza

E-mailen érkezett

Hát igen, a hölgynek a vérében van az otthonteremtés. Nem csoda hát, ha az ölebeinek a privát részlegében is van öltözőszoba, lépcsőház, kutyaágyak, kanapék-kutyálkodni, ha a haverok átruccannak egy kis kutyabulira és még légkondicionáló is, amennyiben kutya meleg lenne... ... (0 hozzászólások)

Fotosop állatok - pixeles génmódosítás

E-mailen érkezett

A háziállat.hu elfogott egy levelet, amely fotosop állatok képeit tartalmazta. Van benne lófejű madár, madárfejű kutya, kutyafejű mormota. Tudsz Te ilyet csinálni?... (7 hozzászólások)

Hogyan vakarj hátat, ha kutya vagy? Tipp

E-mailen érkezett

Hogyan vakard meg a hátad, ha nincs a közelben ajtófélfa? A leleményes kutya adhat egy jó ötletet... ... (1 hozzászólások)

Bejelentkezés