Tényleg a húsvéti nyuszi tojta a csokitojást?

Hol nem volt...

A húsvéti tojást tojó nyuszi legendája több feldolgozást is megért: legtöbbször madárból lett nyúllal, főnixmadárral, vagy tavaszistennővel játszatják a főszerepet.... (7 hozzászólások)

Két fiú kutyus szerető gazdit keres

Gazdikereső

Ezt a két fiu kutyust kb egy hónapja látják Ráckeve-dunaparton. A lakók szerint ott rakták ki őket és egyszerre, mert nagyon összeszokott páros. Nem válnak el egymástól, mindig együtt vannak.... (0 hozzászólások)

Totó gazdit keres

Gazdikereső

Totó 3 éves, közepes termetű (vizslánál kisebb), ivartalanított kan kutyus. Családi okok miatt szerető otthont és gazdit keres. December óta ideiglenesen egy ismerősömnél van de ott nem maradhat tovább mert az egy albérlet és a tulaj nem engedi :-( ... (0 hozzászólások)

Tódor gazdit keres

Gazdikereső

Tódort 2010.12.27-én dobták az utcára, számára a karácsony nem jelentett túl sok jót és örömet. Ekkor került hozzánk ideiglenesbe, ahol 1 hónapig lábadozott, merthogy túlélte a parvo-t, túlesett egy komoly bélgyulladáson és egy kezdeti rühösségen. ... (0 hozzászólások)

Casanova, a macska elvihető

Gazdikereső

Casanova 1 éves, bújós, dorombolós, leukózis pozitív, cirmos-fehér ivartalanított kandúr.... (0 hozzászólások)

SOS! Viktor gazdit keres

Gazdikereső

Sürgősen gazdit keres, egy utcáról mentett, kis testű, tacsi keverék fiúcska. Viktor roppant életvidám, bújós, puszis, játékos kiskutya. Találjunk neki együtt gazdit!... (0 hozzászólások)

A hüllőmedencéjűek (Saurischia) és a madármedencéjűek (Ornitischia)

Hol nem volt...

A dinoszauruszok az Archosauria nevű hüllőcsoportba tartoznak, a krokodilokkal, aligátorokkal, pteroszauruszokkal együtt (olyan kihalt hüllők csoportja, mint például a Pterodactylus, amelyek képesek voltak rövidtávú repülésre).... (0 hozzászólások)

Egy dobozra való árva kutyus gazdit keres

Gazdikereső

Két újabb kiskutyát találtak az út szélén, nekik próbálunk gazdit keresni. Nézzétek meg a fotókat és ha tehetitek segítsetek valamelyikőjükön! Köszönjük.... (0 hozzászólások)

Az út szélére tették ki őket

Gazdikereső

Milyen ember lehet az, aki két ilyen aranyos kiskutyát nyugodt szívvel csak úgy kitesz az út szélére?... (2 hozzászólások)

Csupaszív kutya ingyen

Gazdikereső

Lucky 7 éves, ivartalanított, chipes, labdaimádó, labdával remekül motiválható fiú kutyus. ... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés