RÁGCSÁLÓ SZORTIMENT (x)

RÁGCSÁLÓ SZORTIMENT (x)
Táplálékkiegészítő és citrom illatú alom... Manapság már rágcsálóink is luxuskörülmények között élhetnek+

RÁGCSÁLÓ SZORTIMENT (x)
RÁGCSÁLÓ SZORTIMENT (x)

GIMBORN termékek:

Új, kukorica alapú rágcsáló alom: kellemes citromos illattal, mely elnyomja a kellemetlen illatokat.
Kedvező, 7 Literes kiszerelésben.

Természetes anyagból készült alom kisrágcsálók részére: alapanyaga szárított, préselt szalma. Nagyon magas nedvszívó hatással bír. Biológiailag elmállik. Szintetikus kémiai származékot nem tartalmaz.

Rágcsáló-széna: ballasztanyagokban gazdag étel, mint a rendkívül fontos szerepet tölt be a növényevő rágcsáló állatok táplálkozásában. A GIMBORN gyártmányú rágcsáló-széna rendkívül gazdag szerkezeti nyers rostokban. A rágcsáló-széna segíti továbbá a fogazat természetes koptatását, kiváltja a rágási ingert és előmozdítja a lenyelt szőrzet távozását. A rágcsáló-széna színesíti a napi táplálkozás választékát, alapul szolgál a kellemes és tiszta rágcsáló otthon megteremtésének.

RÁGCSÁLÓ SZORTIMENT (x)
Pormentes rágcsálóalom: biológiailag lebomló, mesterséges adalékot nem tartalmazó, erősen nedvszívó, higiénikus GIMBORN rágcsálóalom környezetbarát, higiénikus, valódi faháncsot tartalmazó, a padló elborítására alkalmas termék. Nyulak és rágcsálók, számára, mint pl. a hörcsög, a tengerimalac, egér stb. kiválóan alkalmas. Felhasználás: a ketrec alját borítsa el kb. 4 – 6 cm vastagságban. Optimális felhasználás érhető el az alom napi frissítése mellett a heti gyakoriságú cserével.

Emészthető kockák aranyhörcsögöknek: formázott, vitaminokban, tojásfehérjében, ballaszt- és ásványi anyagokban gazdag lucerna alapanyagú, könnyen emészthető kockák aranyhörcsögöknek, tengerimalacoknak és nyulaknak, melyek sokféle rágcsálási módot tesznek lehetővé. Ráadásul még időtöltésnek sem rossz, mert a vele együtt járó élvezetes játék is hosszan eltart. Összetétele természetes lucerna.

RÁGCSÁLÓ SZORTIMENT (x)
Táplálékkiegészítő krémpaszta rágcsálóknak: nagy energiatartalmú krémpaszta, melyben természetes, tiszta maláta és különleges növényi olajok segítik a lenyelt szőr eltávozását. Javasolt adagolása: naponta egyszer egy körülbelül 2 cm hosszú, 1 grammnyi krémcsíkot adjunk, közvetlenül a tubusból.

Mix Nyulak és tengerimalacok számára: LIGHT extra étkezési rostok alacsony zsírtartalommal. A nyulak és tengerimalacok számára készült GIMBORN Mix olyan kiegyensúlyozott és fajtaspecifikus teljes étrendi program, amely az állatok egész napi szükségletét fedezi, és kifejezetten túlsúlyos állatok számára készült. Extra mennyiségű étkezési rostot tartalmaz, de zsírtartalma alacsony.

RÁGCSÁLÓ SZORTIMENT (x)
A benne található vitaminok és ásványi anyagok elengedhetetlenül szükségesek a hosszú, egészséges élethez. A gondos gyártási folyamat biztosítja a természetes tápanyagtartalom megőrzését. Teljesértékű táplálék nyulak és tengerimalacok számára. Az összetevők tápanyagtartalma: Nyersfehérje: 12% Nyers olajak és zsírok: 4 % Nyershamu: 8,5% Nyersrost: 7 % Nedvesség: 9 % Adalékanyag tartalom kilogrammonként: A vitamin: 9400 U.I. D vitamin: 564 U.I. E vitamin: 18,8 mg Összetétel: Gabonafélék, növényi eredetű származékok, zöldségek, magvak, ásványi anyagok, olajok és zsírok.

Ha szeretnéd ezeket megrendelni, látogass el a GIMBORN weboldalára:
http://www.gimborn.hu

értékelés