No SSO cookie

Kulcsfontosságú a megelőző vakcinázás a lépfene elleni küzdelemben

Kecskék, juhok

A múlt heti megbetegedés után ismét lépfene gyanús szarvasmarhát vizsgál a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) laboratóriuma. ... (0 hozzászólások)

A fekete mangalicákat megmentik, ugye?

Kecskék, juhok

Miért van ilyen faj? Még nincs, de ha sikerül a fajtamentő program, akkor lesz! ... (0 hozzászólások)

Három dámszarvas született a Szegedi Vadasparkban

Kecskék, juhok

Közel egy időben született meg három dámszarvasborjú a Szegedi Vadasparkban, kettő közülük a Kárpát-medencében is élő európai dámszarvas (Dama dama), a harmadik azonban a különleges természetvédelmi helyzetű mezopotámiai dámok (Dama mesopotamica) közé tartozik.... (0 hozzászólások)

Öt indiai antilop született a Nyíregyházi Állatparkban

Kecskék, juhok

Egy héten belül öt indiai antilop (Antilope cervicapra) született a Nyíregyházi Állatparkban - közölte honlapján az állatkert szombaton.... (0 hozzászólások)

A wallisi feketeorrú juh

Kecskék, juhok

Tőlünk pár száz kilométerre nyugatra, az Alpok legelőin évszázadok óta legel egy juhfajta mely szépségével és számos jó tulajdonságával mostanában kezdi meghódítani a hobbi juhtartók szívét.... (0 hozzászólások)

Kecskékkel csalogatja a vendégeket egy japán kávézó

Kecskék, juhok

Mivel a "hagyományos" macska- és kutyakávézók már nem hatnak az újdonság erejével, egy tokiói hely kecskékkel próbálkozik felkelteni a vendégek érdeklődését.... (0 hozzászólások)

Jön a farkas? SMS-t küldenek a birkák!

Kecskék, juhok

Svájc már csak ilyen: birkák legelésznek a füves domboldalon, aztán egyszer csak feltűnik a nagy gonosz farkas...és az sms a gazda mobilján: "Meg fognak enni!"... (0 hozzászólások)

Párra lelt a hatlábú bocilány

Kecskék, juhok

Már párja is van annak a svájci borjúnak, amely hat lábbal született, és emiatt nem sok esélyt láttak arra, hogy életben marad: Lilli egy kisméretű bikával, Liliputtal "jár".... (0 hozzászólások)

A tehenek barátkozását figyelik

Kecskék, juhok

A britek- mert hát kik mások? - a tehenek barátkozási szokásait és szociális viselkedését figyelik, persze nem csak úgy, a szép bociszemekért. Több tejet akarnak kicsalni belőlük.... (0 hozzászólások)

Megdöbbentő! Kutyát ellett egy bárány!

Kecskék, juhok

Legalábbis ezt állítja egy földműves, és mitagadás: a kutya valóban hasonlít egy birkára.... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés