125 ÁLLATSZERELŐ SZÓRÓLAPON
Megjelenik a háziállat.hu szaknévsora nyomtatásban, 50 000 példányban. Itt az állatorvosok, kozmetikák, iskolák, szakboltok, patikák és panziók listája!

Mit teszel, ha éjszaka rosszul lesz a kedvenced és sürgősen állatorvosra van szükséged? Ha az orrod előtt ütnek el egy állatot és állatmentőt kell hívnod? Ha elégedetlen vagy a kisbolt kínálatával és új állateledel-forrást, szakboltot keresel? Mostantól van hol utánanézned!

125 ÁLLATSZERELŐ SZÓRÓLAPON

A háziállat.hu több éve gyűjti a hasznos állatos szolgáltatások címeit, amelyeket a szaknévsorban jelentet meg, konkrétan itt:

http://haziallat.hu/index.php?menu=szaknevsor

A hobbiállatos szaknévsorban a tenyésztők is megjelennek: velük együtt minden olyan vállalkozás elérhető, amely az állattartók kényelmét és boldogságát szolgálja. A szaknévsori megjelenés nem ingyenes, az adatfeldolgozás önköltségi alapon működik: a listában szereplők havi 650 forintnak megfelelő összeget fizetnek, féléves időközönként.

A szaknévsor tagjainak munkájáról sok esetben visszajelzés érkezik szerkesztőségünkbe, így a kóklerek gyorsan áthullnak a szitán, a fennmaradók pedig - olvasóink szerint - igényes és korrekt szolgáltatást nyújtanak. A szaknévsori jelenlét persze nem minőségi garancia, de közelít ahhoz: arra törekszünk, hogy a háziállat.hu által ajánlott szakemberekben olvasóink megbízhassanak.

A nyomtatott listát - szórólapot - állatbarát körökben terítik majd munkatársaink. Ott leszünk a rendezvényeken, kiállításokon, vásárokon, rendelőkben, boltokban, szabadidős programokon. A praktikus szórólapot érdemes lesz megőrizni, hiszen bármelyik pillanatban hasznossá válhat - akár baráti tanácsadóként, akár életmentő segítségként. Aki a szaknévsorban 2007. május 18-án benne van, annak adatai a szórólapon is - térítésmentesen - megjelennek. Aki nem tagja a névsornak, az most még jelentkezhet

Javasolj Te is hasznos szolgáltatót: ha úgy gondolod, hogy valakinek a listán a helye, de még nincs ott, írd meg a szerkesztőnek: felveszi vele a kapcsolatot.

értékelés