Kutyák és naptárak gazdát keresnek!
2008-ban is vehetsz olyan naptárat, amelybe nem csupán a napi teendőket vésheted bele, hanem bizony a gazdátlan jószágokat is gazdihoz juttathatod. Neked van már ilyen?

Nem kell feltétlenül kutyát befogadnod, hogy árva kutyákon segíts!

Ha megvásárolod a Mancs-Rancs Állatmentő Alapítvány 2008-as asztali naptárát, árából egy árva kutyus közel egy heti élelmét biztosítod. A naptár ára 1600Ft/db, mely a postaköltséget is tartalmazza. Elég ha megadod a neved, a darabszámot és a pontos postázási címet, a többi már megy magától. Ezt megteheted e-mailen: info@mancsrancs.hu vagy telefonon a 06-20-953-6171-es telefonszámon. Az alapítvány küldi a naptárt két héten belül, vele együtt egy sárga csekket, amin kérjük fizesd be a naptár árát. Szólj róla ismerőseidnek, kollegáidnak is! Így is menthetsz életet! Hajrá!

mancs-allatmento-alapitvany

Az alapítvány munkájáról érdemes tudni, hogy három és fél éves fennállásuk alatt közel 400 kutyát segítettek gazdához. Mivel a vonatkozó jogszabályok szerint csak 2007-ben tudtak elkezdeni 1%-os támogatást gyűjteni, úgy gondolták, addig is más módot találnak az adománygyűjtésre, hiszen a kutyák megfelelő ellátása, orvosi kezelése tetemes költség. Természetesnek tartják, hogy minden munkatársuk ellenszolgáltatás, költségtérítés nélkül végzi állatmentő tevékenységét, mert minden fillér a rászoruló állatok élelmezéséhez, gondozásához szükséges. Mivel eddig nagy sikerrel keltek el a naptárak, 2008-ra is elkészítették naptárukat.

Minden állatbarát segíthet tehát az alapítványnak és a gazdára váró kutyusoknak egy ilyen naptár megvásárlásával. A megrendeléseket az alapítvány az info@mancsrancs.hu e-mail címen vagy a 06-20-953-6171-es telefonszámon várja név és pontos cím megadásával. A felajánlott összeg befizetéséhez sárga postai csekket küldenek. Az alapítvány munkatársai ezúton is köszönik minden támogató segítségét.

mancs-rancs

Az alapítvány munkájáról, tevékenységéről az érdeklődők bővebben olvashatnak a www.mancsrancs.hu weboldalon.

értékelés