Kutya-macska ivartalanítási akciók Érden - 2019 ősz

Állatvédő

Az ivartalanítási akció célja, hogy a felelős állattartás jegyében minél kevesebb állat szülessen feleslegesen, csekély gazdihoz jutási eséllyel.... (0 hozzászólások)

Budapesti kávézók fogtak össze a hontalan állatokért

Állatvédő

Augusztus 16-án – ami egyébként hivatalosan a Hontalan Állatok Világnapja 5 kávézó és bisztró fog össze Budapesten, hogy akciókkal és támogatással felhívják a figyelmet a felelős kutyatartásra, valamint a segítségnyújtás fontosságára. ... (0 hozzászólások)

Tüntetést tartanak az egyik legnagyobb hazai prémtelep előtt

Állatvédő

A csincsillákat a prémipar sodorta a kihalás szélére, de amióta veszélyeztetett státuszba kerültek, csak Magyarországon több milliót egyedet szaporítottak és öltek meg eddig, borzalmas körülmények között - írja az esemény Facebook oldalán a Magyar Szőrmeellenes Liga. A tüntetésre augusztus elsején kerül sor, Komáromban. Több állatvédő szervezet képviselői, állatbarátok, civilek is részt vesznek a demonstráción, valamint Puskás Peti (színész, énekes) is felszólal. ... (0 hozzászólások)

Szemétből készült bálnaszobrok a Parlament előtt

Állatvédő

A Greenpeace életnagyságú, hulladékokból kiemelkedő bálnaszobrokkal hívja fel a figyelmet a Kossuth téren, a Parlament előtt a műanyagszennyezés mindenkit érintő problémájára.... (0 hozzászólások)

Kutyatámadás áldozata lett egy mocsári teknős, majd 8 tojás rakott

Állatvédő

A tegnap esti órákban érkezett a bejelentés a Teknősmentsvárhoz, miszerint egy Mocsári teknőst egy kutya felszedett és megsebesített.... (0 hozzászólások)

Az Europol felszámolt egy nemzetközi állatcsempész-hálózatot

Állatvédő

Több mint 4400 hüllőt mentettek meg, valamint tucatnyi bűnözőt őrizetbe vettek egy illegális vadkereskedelem elleni nemzetközi akció keretében - közölte az európai uniós rendőrségi együttműködési szervezet (Europol). ... (0 hozzászólások)

Segítség az adó 1% felajánlásának eredményes célba juttatásához

Állatvédő

Ebben az évben is sokat segíthetünk egy általunk választott civil szervezetnek, ha adónk 1%-áról rendelkezünk. Május 20.-a a határidő.... (0 hozzászólások)

Tengerimalac bébiket dobtak ki cipősdobozban

Állatvédő

Nem, ez nem cipősdoboz adomány története, hanem 3 kidobott újszülött malacka élethalál-harca és a felelőtlen állattartás egyik szomorú példája.... (0 hozzászólások)

Belvárosi Kutyafesztivál 2019: kutyajósda Bach Szilviával

Állatvédő

Tréfás asztrológiai elemzéssel, kártyavetéssel és számmisztikai elemzéssel is várják az állatbarátokat a szervezők az idei Belvárosi Kutyafesztiválon, amelyet a gazdátlan állatok örökbefogadásának népszerűsítésére rendeznek meg május 4-én a főváros V. kerületében.... (0 hozzászólások)

Egyedülálló rehabilitációs mintaprojekt indult az Illatos úton

Állatvédő

A kezdeményezés keretében a telepen felhalmozódó viselkedészavaros kutyák közül néhány kiválasztottat szeretnének rehabilitálni, örökbe adható állapotba hozni, hiszen a gyepmesteri telepen a legtöbb esetben ezen áll vagy bukik, egy-egy állat mennyi ideig rostokol a rácsok mögött.... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés