SEGÍTSÜNK A MANCS-RANCSNAK!
A személyi jövedelemadó bevallásánál lehetőség adódik adója 1%-át nonprofit szervezetnek felajánlani. A MANCS-RANCS Állatmentő Alapítványnak nagy szüksége lenne rá...

SEGÍTSÜNK A MANCS-RANCSNAK!
A MANCS-RANCS Állatmentő Alapítvány 2004 őszén kezdte el tevékenységét: az utcán kóborló kutyák befogadását, testi-lelki rehabilitációját és végleges szerető gazdához juttatását. Ezek az állatok az ember felelőtlen magatartása miatt kényszerülnek kóborlásra, ezért kötelességünknek érezzük, hogy segítsünk a bajbajutottakon.

Ez idő alatt több mint 240 árva kutyának és 30 cicának sikerült végleges otthont találnunk. Adományokból tartjuk fenn magunkat és minden fillért az állatokra fordítunk, a működési költségeket pedig saját pénzből finanszírozzuk.

Munkánkat bővebben a www.mancsrancs.hu weboldalon ismerhetik meg, ahol pénzügyi beszámolónkat is közzétesszük.

Az életmentő 1%

A személyi jövedelemadó bevallásánál lehetőség adódik adója 1%-át nonprofit szervezetnek felajánlani. Ez az Ön számára nem kerül pénzbe, egy-egy ilyen szervezetnek viszont a létét jelentheti. Tudjuk, hogy rengeteg a rászorult, mégis arra kérnénk Önt, ha munkánkat érdemesnek tartja, ajánlja fel ezt az 1%-ot a MANCS-RANCS Állatmentő Alapítványnak (adószámunk, melyet a nyilatkozaton fel kell tünteni: 18705645-1-13), hogy munkánkat folytathassuk, megfelelő átmeneti otthont hozhassunk létre az állatok számára a megfelelő szerető gazda megtalálásáig. 

SEGÍTSÜNK A MANCS-RANCSNAK!
SEGÍTSÜNK A MANCS-RANCSNAK!

Hogyan segíthetünk?

Az otthontalan és a menhelyi kutyák - legyenek fajtatiszták vagy keverékek -, nem választották a sorsukat és nekik is joguk van az élethez. Mi, emberek eldönthetjük további életük alakulását, mely csak akkor lehet boldog, ha nem üldözve, kitaszítva, hanem szerető otthonra lelve folytatódik tovább. Kérjük, mielőtt kutyát vásárolna, fontolja meg, hogy egy hontalan kutya kaphatna-e Öntől egy lehetőséget. Nem minden a pedigré, fontosabb, hogy segítsünk egy számkivetett élőlényen és higgye el, meghálálja. Keressen fel minket és megtaláljuk az Ön számára legmegfelelőbb kutyatársat.

Összeállítottunk egy képgalériát azokról a szerencsés kutyusokról, akik gazdira leltek: 

SEGÍTSÜNK A MANCS-RANCSNAK!

Munkánk folytatásához az Ön támogatására is szükségünk van, ezért kérjük, ajánlja fel nekünk adójának 1%-át:
MANCS-RANCS ÁLLATMENTŐ ALAPÍTVÁNY
www.mancsrancs.hu
Adószám: 18705645-1-13
06-30-3119701 és 06-20-9536171, 06-30-2673801
Köszönjük!

értékelés