5
Reszkessetek betörők!
Meglepő fejlemények: meglestük Mikulást, hogyan készül az ünnepre. Elöljáróban csak annyit árulunk el, hogy idén jól járnak az állatok! 

Meglepő fejlemények: meglestük Mikulást, hogyan készül az ünnepre. Előljáróban csak annyit árulunk el, hogy idén jól járnak az állatok!

Miki és Olivér úgy határozott, hogy az idei Karácsony az állati ajándékok jegyében fog telni. De hogyan lehetne olyan mennyiségű meglepetésre szert tenni, hogy minden kedvencnek jusson valami? Szükség van egy mecénásra, vagy - bőkezű támogató híján - egy önkiszolgáló állatos raktáráruházra.

Zárás után odamentünk, Pityke elterelte az éjjeli őr figyelmét, az ajándékok összeválogatása pedig már ment, mint a karikacsapás. Figyeljük csak!

(A videó lejátszásához a telefonmodemnél gyorsabb internetkapcsolat és friss flash-lejátszó szükséges. Kapcsolja be a hangszórókat, vigye a kurzort a tv-képernyő fölé és kattintson a bal alsó sarokban megjelenő lejátszás-gombra!)

 

A videót a Média Online készítette dr. Kukla Miklós, a Kutyavári Állatorvosi Rendelő, valamint Néder Olivér, a Vitakraft Aqua-Food munkatársának közreműködésével.

értékelés