30 focista kedvenc kutyájával

A gazdinál

Melyik a kedvenc kutya-focista párosod? Messi, Ronaldo, Neymar esetleg Ramos? Keresd a hasonlóságpot köztük! Vicces!... (0 hozzászólások)

10 ok, hogy miért tartsunk cicát

A gazdinál

Ha cica van a háznál, nincs egy unalmas pillanatunk. Még az alvásuk is elbűvölő, nem beszélve mozgalmas ébrenlétükről.... (0 hozzászólások)

A macskának is van lelkiismerete...

A gazdinál

...vagy legalábbis úgy tesz, mintha lenne és fantasztikusan színlel bűntudatot, ha rosszat tett. Azt hiszem, ez a hihetőbb verzió..... (0 hozzászólások)

Kisfilm a felelős állattartásról

A gazdinál

Gift, vagyis Ajándék - ezzel a címmel terjed az interneten egy megható magyar kisfilm, ami a felelős örökbefogadásra és állattartásra hívja fel a figyelmet.... (0 hozzászólások)

Senki nem imádja jobban a foci VB-t, mint ez a kutya!

A gazdinál

Nem, még a brazil szomszédod sem übereli a focirajongó kutyust, aki minden este lelkesen várja a futball világbajnokság következő meccsét.... (0 hozzászólások)

Amikor a cicó először találkozik az újszülöttel!

A gazdinál

Gyerek és macska jól megfér egymás mellett, nem kell más csupán az alapvető higiénés szabályok betartása és akkor sok vicces és örömteli pillanatban lehet részünk! Ez a videó is ezt bizonyítja, nézzétek milyen cukin méregeti a macsek az újszülöttet!... (0 hozzászólások)

Őrültek és viccesek, igen, ők a cicák!

A gazdinál

Olyan a macska, mint a gazdája. A videó is ezt bizonyítja! Nézzétek meg az őrült, vicces cicókat! :)... (0 hozzászólások)

hogyan játszik az óriás juhászkutya és a cicababa együtt?

A gazdinál

Navarro az 1 éves fehér juhászkutya és Iben a 8 hetes kiscica ultracukin játszanak! Újabb bizonyíték arra, hogy kutya-macska jól megfér egymás mellett!... (0 hozzászólások)

Cuki angol bulldog videó

A gazdinál

Az angol bulldog gyerek a játékok helyett, gurgulázik a lejtőn. Cuki bulldogos videó!... (1 hozzászólások)

A cicók mindig lenyúlják a kutyák fekhelyét...

A gazdinál

Eddig még senkinek sem sikerült megfejteni a rejtélyt, hogy miért kell a macskáknak jobban a kutyák fekhelye, mint a sajátjuk. Igaz, hogy nagyobb...... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés