VADÁSZGÖRÉNY TALÁLKA
Felvirradt a görények napja! Fodrász, sminkes és máris indulhat a verseny. A tét nem kicsi, a jövőbeli párválasztás. Összefoglalónk az első magyarországi tenyészszemléről.

2005. október 30. jeles dátumként vonul be a magyar görénytörténelembe. A Magyar Vadászgörény Klub sikeresen megrendezte Budapesten az I. Közép-európai Vadászgörény Fesztivált. A rangos eseményre több százan voltak kíváncsiak, érkeztek látogatók Szlovákiából, Csehországból és Lengyelországból is.

A közösségi összejövetelen túl szakmai munkával és előadásokkal is várták a résztvevőket. A találkozón belül került megrendezésre az I. Magyar Vadászgörény Tenyészszemle és az I. Magyar Vadászgörény Klub Szépségverseny. A tenyészszemlén és a szépségversenyen is elismert angol bírók, Mrs. Beverley Redden, Mr. Keith Redden és Mr. Keith David Redden szemléztek. A Háziállat Magazin kérdéseire az egyesület képviseletében Csernai Katalin válaszolt.

(A videó lejátszásához a telefonmodemnél gyorsabb internetkapcsolat és friss flash-lejátszó szükséges. Kapcsolja be a hangszórókat, vigye a kurzort a tv-képernyő fölé és kattintson a bal alsó sarokban megjelenő lejátszás-gombra!)

Idén is lesz vadászgörény találka: II. Görényfesztivál

értékelés