Csingacsguk: az első reggel

Csingacsguk: az első reggel
Egész jól aludtam... Csak az a zöld ne stírölt volna annyira! Olyan rémisztő, ahogy ül és néz... 

csincsilla-profil
Egész jól aludtam... Csak az a zöld ne stírölt volna annyira! Olyan rémisztő, ahogy ül és néz... ("Na végre! Engedj ki, engedj ki!!") Ezt ki mondta?! Megint itt van! De nem jön ide...Tud beszélni? Nem, nem ő volt, ott egy másik csincsilla! Te, gyere már ide! Nem hallod? Gyere már! Süket...

Úristen, milyen zajos! Rám ne ejtsd azt a nagyot! Ez ki akar nyírni. Már értem, hova menekült az a másik. Inkább én is elbújok. Persze nem félelemből, nem ám! (...)

Kinyitotta a ketrecemet. Mit akarsz tőlem? Fúj, milyen szaga van! Vidd innen. Ott a másik csincsilla! Te nem félsz tőle? Megeszed azt a sárgát?? És finom? Na jó, kipróbálom. Fúj, de rossz ízlésed van... Hé te ott! Gyere már. Hű, te lány vagy! Azaz, persze, hogy lány vagy. De még milyen lány! Nem olyan hisztis, mint aki alattam lakott. Mit is mondott a papa? "Hello baby!" Ja nem is, inkább: "Szivi, mit szólnál egy közös fürdőzéshez?" Most hova mész? Megsértődtél?? Pedig a papa így tanította. ("Kis zöldfülű... Most látsz nőt először, mi? Amúgy is az anyád lehetnék. Ezek a mai fiatalok!")

(A 2 csin felfedezte egymást. Kitakarítottam Ginát - ez kosszal és zajjal jár, ami nagyon megviselte hősünk lelkét. Mi lesz, ha őt kell kitakarítani? Aztán meglátta Ginababyt, és rögtön elmúlt az ijedtsége, de Gina nem sokat törődött vele, inkább élvezte a szabadságot. A "zöld" a víziagáma, és kajának nézte a kiscsincsillát, pedig kisebb nála.:) A kiscsin viszont a banánt nem nézte kajának, nem is hajlandó megenni, csak fintorog.)

értékelés