5
Mozart reinkarnációja: Nora cica zongorázik
Láttál már zongorázó cicát? Ha még nem, most megnézheted a macskazenészt alkotás közben! Közben a folytatás is megjelent... 

Szerkesztőségünk postaládájában landolt Mozart reinkarnációja, mégpedig cica formájában. A Nora névre hallgató tehetséges cicának még kottára sincs szüksége a cicafület gyönyörködtető klimpírozáshoz, így képzeljük csak el, mire lenne képes, ha kottából játszhatna!

 


cicáról a háziállat.hu kiderítette, hogy most hároméves, a philadelphiai Raven`s Wing Művészeti Stúdióban éli mindennapjait zenetanár, illetve képzőművész gazdáival, valamint több másik macskatársával egyetemben, akik vele ellentétben egyelőre nem mutatják különösebb jelét a vájtfülűségnek. A menhelyi árvából a showbusiness ünnepelt sztárjává lett cica a gazdik elmondása szerint a saját maga szórakoztatására kezdett zongorázni egyéves korában, akkor is szívesen zenél, ha éppen nincsen hallgatósága.

Különleges hobbijának hamar híre ment USA-szerte, népszerű talkshow-k mutatták be őt, az énekes-zongorista Billy Joel pedig dedikált fotót küldött négylábú "zenésztársának". Nora lelkes híveinek kérésére a kiskedvenc négyoldalas életrajza immár letölthető a honlapján.

A bemutatkozó videó hatalmas sikerét látva egyébként a gazdik online shopot nyitottak, ahol a finomlelkű cica képével díszített bögréket, pólókat, szatyrokat, posztereket, üdvözlőkártyákat és egyéb nélkülözhetetlen csecsebecséket vásárolhatnak a felbuzdult rajongók. Természetesen a folytatás sem maradhatott el: elkészült a videó második része, melyben Nora már duettet is játszik. Kíváncsi vagy, kivel?

Kapcsolódó linkek:

értékelés