Egy csivava futamított meg két nehézfiút

E-mailen érkezett

London, 2011. július 20., szerda (MTI) - Pillesúlyú kutya futamított meg két nehézfiút az Egyesült Államokban és akadályozott meg bolti rablást.... (0 hozzászólások)

Gyuri, a szibériai csíkosmókus gazdit keres

Gazdikereső

Szerető és hozzáértő gazdit keresünk egy félénk két és fél éves szibériai csíkosmókusnak.... (1 hozzászólások)

Bulldog Piknik 2011 - bulldognak és bulldogtalannak ott a helye!

Hol nem volt...

A Bulldog Piknik egészen pontosan Bulldog Találkozót jelent. Piknik azért mert a Bulldogokkal nem igazán lehet nagyokat túrázni, sokat futkározni... nekik inkább az kell, hogy gyúrják-nyuzzák egymást, majd valahol eldőlve néha akár furcsa pózban pihenjenek....... (0 hozzászólások)

Négy árva cicus gazdira vár

Gazdikereső

Bemutatunk négy árva cicust a "Cica gazdikereső" védencei közül.... (0 hozzászólások)

A Paksi Állatmenhelyen örökbefogadásra váró kutyusok

Gazdikereső

Létezik egy hely Magyarországon, ahol már több száz kutya kapott egy második esélyt.... (0 hozzászólások)

Yoda, a világ legocsmányabb kutyája

E-mailen érkezett

Hivatalosan is megkoronázták a világ legrondább kutyáját, idén a díjat Yoda, a chihuahua kapta.... (0 hozzászólások)

Szerelem és szex az állatoknál

E-mailen érkezett

A tudósok már felismerték, hogy sok állatfaj képes szerelembe esni. Számos faj feltűnő jelekkel, hangokkal, szagokkal hívja fel magára a lehetséges nemi partner figyelmét. A szerelmi hirdetések között találhatók fényreklámok (szentjánosbogár), zeneszámok (tücskök, békák), de akadnak szagos hirdetések is (bakkecske), vagy a misztikus feromonokkal csábító lepkék. Lássuk, hogy is van a szerelem az állatvilágban!... (0 hozzászólások)

Gazdikereső Mancs-Rancs kutyák

Gazdikereső

Mindent megteszünk, hogy tartsuk a lelket, a reményt ezekben az állatokban, de  többre van szükségük: szerető otthonra, gazdira. Lehet, hogy pont a Te ismerőseid közül lenne valaki, ezért kérlek próbáld ajánlani a Mancs-Rancs árva kutyáit.... (0 hozzászólások)

Melyik állat hoz nekünk szerencsét?

Hol nem volt...

Már az ősember is azt gondolta, hogy az elejtett állatok erejét megörökli, és a barlangra rajzolt vadászatokat ábrázoló képeknek is mágikus erőt tulajdonított. Sok hitvallás szerint bizonyos állatokat ábrázoló amulettek erővel és szerencsével ruházzák fel viselőjüket. ... (0 hozzászólások)

Bizsu kutyus gazdit keres

Gazdikereső

Bizsu 4 éves tacskó keverék szuka kutya. Oltott, féregtelenített, ivartalanított, egészséges, szobatiszta, és csupa szív kiskutya. ... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés