A Paksi Állatmenhelyen örökbefogadásra váró kutyusok

Gazdikereső

Létezik egy hely Magyarországon, ahol már több száz kutya kapott egy második esélyt.... (0 hozzászólások)

Yoda, a világ legocsmányabb kutyája

E-mailen érkezett

Hivatalosan is megkoronázták a világ legrondább kutyáját, idén a díjat Yoda, a chihuahua kapta.... (0 hozzászólások)

Szerelem és szex az állatoknál

E-mailen érkezett

A tudósok már felismerték, hogy sok állatfaj képes szerelembe esni. Számos faj feltűnő jelekkel, hangokkal, szagokkal hívja fel magára a lehetséges nemi partner figyelmét. A szerelmi hirdetések között találhatók fényreklámok (szentjánosbogár), zeneszámok (tücskök, békák), de akadnak szagos hirdetések is (bakkecske), vagy a misztikus feromonokkal csábító lepkék. Lássuk, hogy is van a szerelem az állatvilágban!... (0 hozzászólások)

Gazdikereső Mancs-Rancs kutyák

Gazdikereső

Mindent megteszünk, hogy tartsuk a lelket, a reményt ezekben az állatokban, de  többre van szükségük: szerető otthonra, gazdira. Lehet, hogy pont a Te ismerőseid közül lenne valaki, ezért kérlek próbáld ajánlani a Mancs-Rancs árva kutyáit.... (0 hozzászólások)

Melyik állat hoz nekünk szerencsét?

Hol nem volt...

Már az ősember is azt gondolta, hogy az elejtett állatok erejét megörökli, és a barlangra rajzolt vadászatokat ábrázoló képeknek is mágikus erőt tulajdonított. Sok hitvallás szerint bizonyos állatokat ábrázoló amulettek erővel és szerencsével ruházzák fel viselőjüket. ... (0 hozzászólások)

Bizsu kutyus gazdit keres

Gazdikereső

Bizsu 4 éves tacskó keverék szuka kutya. Oltott, féregtelenített, ivartalanított, egészséges, szobatiszta, és csupa szív kiskutya. ... (0 hozzászólások)

A kis német juhászkutya nagy kutya lett 40 másodperc alatt

Hol nem volt...

A 40 másodperces videó bemutatja, hogyan lett a németjuhász kölyökből nagy kutya.... (0 hozzászólások)

Pitypang túra 2011

Hol nem volt...

Az április 30.-i Pitypang túrát magam részéről teljes sikerrel zártam. A kiváló társaságnak és a remek útvonalnak köszönhetően mindannyian jól szórakoztunk.... (0 hozzászólások)

Több millió kutyamúmiát találtak az egyiptomi labirintusokban

Portré

Az egyiptomi ősi kutya katakombák első teljes feltárásának részeként, a tudósok 2500 éves állati maradványokat vizsgálnak – egy kis részét az ezekben az alagutakban talált mintegy 8 millió állat múmiájának.... (0 hozzászólások)

Elhagyott kutyacsalád gazdit keres

Gazdikereső

Ez a kis család jelenleg ideiglenesen, egy családnál él. Nem könnyen indult a kölykök élete... ... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés