Egy dobozra való árva kutyus gazdit keres

Gazdikereső

Két újabb kiskutyát találtak az út szélén, nekik próbálunk gazdit keresni. Nézzétek meg a fotókat és ha tehetitek segítsetek valamelyikőjükön! Köszönjük.... (0 hozzászólások)

Az út szélére tették ki őket

Gazdikereső

Milyen ember lehet az, aki két ilyen aranyos kiskutyát nyugodt szívvel csak úgy kitesz az út szélére?... (2 hozzászólások)

Csupaszív kutya ingyen

Gazdikereső

Lucky 7 éves, ivartalanított, chipes, labdaimádó, labdával remekül motiválható fiú kutyus. ... (0 hozzászólások)

Agi kutya gazdit keres

Gazdikereső

Agi 4 éves kan kutya. Közepes termetű, keverék. 2007.májusában 5 hónaposan került a menhelyre, és azóta sem választotta őt senki, így a menhelyen nőtt fel, kihagyva a boldog kölyökkort, és az állatotthonon kívüli világ megismerését. ... (0 hozzászólások)

Rami kutya gazdit keres

Gazdikereső

Rami 4 éves, ivartalanított, középtermetű, keverék szuka kutya. Kedves, barátságos, de idegen közegben félénk, hiszen kölyökkora óta a menhelyen él, így nem sok tapasztalata van a külső világról. ... (0 hozzászólások)

Dinoszaurusz kérdezz-felelek

Hol nem volt...

  Az Észak-Amerikai kontinens délnyugati részén számtalan maradvány őrzi az emlékét a múltnak, amikor még a dinoszauruszok uralták a földet. A délnyugati államokban (Kaliforniában, Utahban, Kolorádóban, Új-Mexikóban és Arizonában) minden nagyobb múzeumban rendeznek kiállításokat, amelyek által az érdeklődők bepillantást nyerhetnek az óriásgyíkok világába. Sőt, olyan feltárások is léteznek, amelyeket megnyitottak a nagyközönség számára.... (0 hozzászólások)

Két pici cica gazdit keres

Gazdikereső

2011. márc. 31.-én találtunk Újpesten a villamos síneknél 2 pici cica testvért. A fekete kisfiú, a szürkés pedig kislány. Gazdira várnak ...... (0 hozzászólások)

Aquapark bébi elefántoknak - videó

E-mailen érkezett

Baylor és Tupelo, a két kiselefánt egy felfújható gumimedencében pancsol. ... (0 hozzászólások)

Megviseli-e a házikedvenceket az óraátállítás?

E-mailen érkezett

Hétvégén a nyári időszámításra átállva egy órával kevesebbet alhatunk majd, amely megviseli az emberei szervezetet. Vajon kedvenceinkre miként hat az átállás?... (0 hozzászólások)

Kutya az űrben - Lajka igaz története

Portré

Manapság már nem lepődünk meg egy-egy fellőtt űrrakéta hallatán. 50 évvel ezelőtt azonban világhírnek számított, amikor az orosz Lajka kutyát a Szputnyik-2 nevű szovjet mesterséges holddal kijuttatták a kozmoszba. ... (5 hozzászólások)

Bejelentkezés