Kik azok a Dinoszauruszok? - Stegosaurus

Hol nem volt...

A nagyjából autóbusz méretű Stegosaurus (4,5tonna felett volt) agyának tömege a 80 grammot sem haladta meg, ami - semmi kétség - azt jelenti, hogy nem az eszéről volt híres a dínótársai körében. Körübelül 150 millió évvel ezelőtt élt, és az őslénykutatók úgy vélik, hogy mohákat, páfrányokat, zsurlókat, cikászokat, tűlevelűeket és gyümölcsöket fogyasztott, de rágóképessége nem lévén zúzóköveket is nyelt hozzá az emésztése megkönnyítésére. ... (0 hozzászólások)

Fekete macskás hiedelmek

Hol nem volt...

Halloween közeledtével gyakrabban szóba kerülnek a fekete macskák, mint a babonák egyik leggyakoribb szereplői. ... (0 hozzászólások)

Hilton kutyaszálló - avagy Paris Hilton 46 millió forintos kutyaháza

E-mailen érkezett

Hát igen, a hölgynek a vérében van az otthonteremtés. Nem csoda hát, ha az ölebeinek a privát részlegében is van öltözőszoba, lépcsőház, kutyaágyak, kanapék-kutyálkodni, ha a haverok átruccannak egy kis kutyabulira és még légkondicionáló is, amennyiben kutya meleg lenne... ... (0 hozzászólások)

Fotosop állatok - pixeles génmódosítás

E-mailen érkezett

A háziállat.hu elfogott egy levelet, amely fotosop állatok képeit tartalmazta. Van benne lófejű madár, madárfejű kutya, kutyafejű mormota. Tudsz Te ilyet csinálni?... (7 hozzászólások)

Hogyan vakarj hátat, ha kutya vagy? Tipp

E-mailen érkezett

Hogyan vakard meg a hátad, ha nincs a közelben ajtófélfa? A leleményes kutya adhat egy jó ötletet... ... (1 hozzászólások)

Bejelentkezés