Csupaszív kutya ingyen

Gazdikereső

Lucky 7 éves, ivartalanított, chipes, labdaimádó, labdával remekül motiválható fiú kutyus. ... (0 hozzászólások)

Agi kutya gazdit keres

Gazdikereső

Agi 4 éves kan kutya. Közepes termetű, keverék. 2007.májusában 5 hónaposan került a menhelyre, és azóta sem választotta őt senki, így a menhelyen nőtt fel, kihagyva a boldog kölyökkort, és az állatotthonon kívüli világ megismerését. ... (0 hozzászólások)

Rami kutya gazdit keres

Gazdikereső

Rami 4 éves, ivartalanított, középtermetű, keverék szuka kutya. Kedves, barátságos, de idegen közegben félénk, hiszen kölyökkora óta a menhelyen él, így nem sok tapasztalata van a külső világról. ... (0 hozzászólások)

Dinoszaurusz kérdezz-felelek

Hol nem volt...

  Az Észak-Amerikai kontinens délnyugati részén számtalan maradvány őrzi az emlékét a múltnak, amikor még a dinoszauruszok uralták a földet. A délnyugati államokban (Kaliforniában, Utahban, Kolorádóban, Új-Mexikóban és Arizonában) minden nagyobb múzeumban rendeznek kiállításokat, amelyek által az érdeklődők bepillantást nyerhetnek az óriásgyíkok világába. Sőt, olyan feltárások is léteznek, amelyeket megnyitottak a nagyközönség számára.... (0 hozzászólások)

Két pici cica gazdit keres

Gazdikereső

2011. márc. 31.-én találtunk Újpesten a villamos síneknél 2 pici cica testvért. A fekete kisfiú, a szürkés pedig kislány. Gazdira várnak ...... (0 hozzászólások)

Aquapark bébi elefántoknak - videó

E-mailen érkezett

Baylor és Tupelo, a két kiselefánt egy felfújható gumimedencében pancsol. ... (0 hozzászólások)

Megviseli-e a házikedvenceket az óraátállítás?

E-mailen érkezett

Hétvégén a nyári időszámításra átállva egy órával kevesebbet alhatunk majd, amely megviseli az emberei szervezetet. Vajon kedvenceinkre miként hat az átállás?... (0 hozzászólások)

Kutya az űrben - Lajka igaz története

Portré

Manapság már nem lepődünk meg egy-egy fellőtt űrrakéta hallatán. 50 évvel ezelőtt azonban világhírnek számított, amikor az orosz Lajka kutyát a Szputnyik-2 nevű szovjet mesterséges holddal kijuttatták a kozmoszba. ... (5 hozzászólások)

A kutyák is óvják a Földet

E-mailen érkezett

2011-ben a Népszigeti Kutyaiskola is támogatja a legnagyobb  természetvédelmi szervezet, a  WWF által megrendezett Föld Órája elnevezésű akciót, melynek keretében 128 országban kapcsolják le a világítást egy órára, hogy ráirányítsák a figyelmet a klímavédelem fontosságára.... (0 hozzászólások)

Teáscsészében is elfér a legkisebb törpemalac

Hol nem volt...

Vajon mekkorka lehet a világ legapróbb sertése? Az angolok ,,teacup piglets”- nek, vagyis csészényi malackának becézik a csöpp disznókat, a törpemalacok ugyanis alig pár centisen születnek. ... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés