Hogyan készítsünk hámot a görénynek házilag?

Gondozás

...azoknak, akik nem szeretik az egyen-dolgokat, vagy egyszerűen csak szeretnek kreatívkodni és nem utolsó sorban spórolni.... (0 hozzászólások)

Milyen a nyulak érzékelése?

Gondozás

Pár napos fiókák érzékelése még rendkívül csekély, szinte teljesen érzéketlenek a külvilágra. Legelőször a bőridegek lépnek működésbe, azonban kezdetben ezek még annyira fejletlenek, hogy alig képesek fájdalmat jelezni, csaknem érzéketlenek.... (0 hozzászólások)

Mit kell tudnod, ha nyulat szeretnél?

Gondozás

A házinyúl testnagysága jóval tágabb határok között ingadozik, mint a vad üregi nyúlé. A háziasítás során a testsúly és a testméretek csökkenése is bekövetkezett, természetesen csak a kedvtelésből, sportból tenyésztett fajtákon. E törpefajták testsúlya 1-1,5 kg.... (0 hozzászólások)

Oszd meg ételedet a hörcsögöddel!

Gondozás

A hörcsög kiegyensúlyozott étrendjébe nemcsak a magok vagy préselt takarmány tartozik bele. A konyhádban lévő csemegék közül is válogathat. ... (1 hozzászólások)

Tippek a nyúl ápolásához

Gondozás

Ahhoz, hogy nyulad jól érezze magát a bőrében, nemcsak a környezet, a játék, a törődés fontos, hanem az is, hogy rendszeresen ápold a szőrét és a karmait. A nyuszi így lesz kiegyensúlyozott és egészséges. ... (0 hozzászólások)

Afrikai versenyegér

Gondozás

Hatalmas szemek, hosszú farok, kíváncsiság és barátságosság jellemzi az afrikai versenyegereket, amelyek Északnyugat-Egyiptom tengerparti sivatagjaiból származnak. A farkát alig borítja szőr, s nincs igazi bojtja, csak egy keskeny, sötét szőrcsík a farok végének felső részén. Lábvégei csupaszok, a hátsó lábak megnyúltak, jóval hosszabbak az elülsőknél.... (24 hozzászólások)

Nyuszigazdi gyorstalpaló - mire készülj húsvét után?

Gondozás

A Húsvét elmúlik, a nyuszi megmarad. Aki komolyan gondolja, hogy ettől fogva felelős nyuszitartó lesz, az jól teszi, ha utánanéz a nyuszi igényeinek. Itt van például egy egységcsomag... ... (21 hozzászólások)

Ne vegyen hullajelöltet ajándékba! A nyúlkölcsönzés a megoldás!

Gondozás

Húsvét után az állatkertek, menhelyek, illetve parkok, erdők megtelnek megunt nyuszikkal - és ez így megy évről évre, hiába fogadkozik a legtöbb szülő, hogy ő aztán nem engedi, hogy a gyerekei pár nap elteltével megfeledkezzenek az etetésről, almozásról.... (0 hozzászólások)

Készítsünk háztető formájú odút a görénynek!

Gondozás

Nem kell az első kisállatkereskedésben megvenni a görénykédnek az odút. Gondoltál már arra, hogy te magad is elkészítheted? Mi segítünk.... (0 hozzászólások)

A hörcsögtartás alapjai: hogyan tartsunk helyesen hörcsögöt?

Gondozás

A hörcsög jó kezdet a kisállattartáshoz, mivel elég könnyű a gondozása. Ketrecét hetente egyszer, néha kétszer kell takarítani, különleges ápolást nem igényel. Barátságos és könnyen szelídíthető. A hörcsög éjszakai állat, az is előfordulhat, hogy megharap, ha alvásból zavarod fel!... (2 hozzászólások)

Bejelentkezés