A nyúl viselkedése: pihenés, támadás, védekezés

Viselkedés

A nyúl viselkedése: pihenés, alvás. Bár ez nem mozgás, sőt inkább annak beszüntetése, mégis sajátos viselkedésformának tekinthető.... (0 hozzászólások)

A nyúl viselkedése: testápolás, komfortmozgások

Viselkedés

A nyulak idejük jelentős részét tisztálkodással töltik (15-25%). Ez igen jól fejlett magatartásforma. Maga a tisztálkodás allometrikus viselkedés, nevezetesen, ha egy nyúl mosdani kezd, ez a csoporttársakban is hasonló viselkedést vált ki.... (0 hozzászólások)

A nyúl viselkedése: tájékozódás, szocializáció

Viselkedés

A nyulak viselkedéstana (mint minden állaté) rendkívül érdekes. Megismerésük révén fényt deríthetünk kedvencünk tulajdonságaira. Megérthetjük, mit-miért tesz, s ezzel mind az ő életét, mind az együttélésünket megkönnyíthetjük, és kellemessé tehetjük.... (0 hozzászólások)

Imádkozó vidrákat kapott lencsevégre

Viselkedés

Elárasztottak hívásokkal egy fotóst a hívők, akik úgy vélik, olyan vidrákat kapott lencsevégre, akik éppen az Urat dicsérték. De vajon tényleg imádkoztak a lefotózott állatok?... (0 hozzászólások)

Hogyan óvjuk virágainkat a vadászgörénytől?

Viselkedés

Mint tudjuk, a görények nagyon szeretnek "kertészkedni". Sajnos a lakásban erre számukra a legmegfelelőbb célpont kedvenc virágunk lehet.... (0 hozzászólások)

Plankoló mókus a Facebook-on

Viselkedés

A testfeszítős őrületnek nincsenek faji korlátai, a lazuló mókust is plankolóként tolták fel a Facebookra.... (0 hozzászólások)

Megdolgozik a mókus az ételért - vicces videó

Viselkedés

Ezt a mókust rendesen megdolgoztatják egy kis betevőért :) Kisérjük mi is figyelemmel, hogyan jut el "James Bond" a mogyoróhoz! ... (0 hozzászólások)

Vadárszgörény: a játékidő

Viselkedés

A vadászgörények kölyökként, felnőttként de még idősebb korban is játékosak maradnak. Lételemük és egyben az alvás és evés mellett az egyik kedvenc elfoglaltságuk a játék. vigyorog Sok gazdi nincs tisztában ezzel.... (0 hozzászólások)

Vadászgörények összeszoktatása

Viselkedés

A vadászgörények - ellentétben rokonukkal, a közönséges görénnyel - társas állatok. Szeretnek fajtársaikkal játszani, összebújva aludni.... (0 hozzászólások)

A görény és a párzási időszak

Viselkedés

Sok gazdi tapasztalja, hogy tavaszra vadászgörény­e ivaréretté vált. A nőstény vadászgörény tüzelni kezd (megduzzadt péra), míg hím görény­nél megjelennek a herék. ... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés