Tévhit, hogy csirke a leggyakoribb táplálék eredetű allergén a kutyáknál

Táplálkozás

Az egyik leggyakoribb tévhit a gazdik körében, hogy a tápellergia leggyakoribb formája a csirkeallergia és hogy ez felel a kedvencük problémáiért.... (0 hozzászólások)

Megint visszahív egy kutyáknak való terméket a Fressnapf

Táplálkozás

Még egy hete sincs, hogy arról írtunk szalmonellával fertőzőtt jutalomfalatot hív vissza a Fressnapf. Most a MultiFit native borjú nyelőcsővel van gond. ... (0 hozzászólások)

Szalmonella szennyezettség miatt hívnak vissza egy kutyáknak való jutalomfalatot

Táplálkozás

Ezúttal egy kutyáknak való jutalomfalatot hívnak vissza, méghozzá szalmonella szennyezettség miatt. ... (0 hozzászólások)

Csináld magad - Hűsítő dinnyés finomság kutyáknak

Táplálkozás

Egészséges, frissítő finomság a kutyusodnak, amit te magad is pár perc alatt elkészíthetsz. Mutatjuk hogyan csináld! ... (0 hozzászólások)

Te jól eteted a kutyádat? Új tápcsalád a piacon

Táplálkozás

Sokak számára a házi kedvencük családtagnak számít, így ugyanúgy ügyelnek kutyájuk egészségére, mint a sajátjukéra. Az egészség megőrzése pedig a táplálkozással kezdődik.... (0 hozzászólások)

Minek örülnek húsvétkor a cicák és a kutyák?

Táplálkozás

A húsvéti szezonban egész nap serényen készülünk a családi lakomákra, nagy gonddal állítjuk össze a gyerekek ajándékcsomagjait, és feltérképezzük a csokitojások legjobb rejtekhelyeit. A lázas készülődések közepette hajlamosak vagyunk megfeledkezni körülöttünk sündörgő kedvenceinkről...... (0 hozzászólások)

Milyen a kutyabarát kert? - Növénylista, miket ültessünk

Táplálkozás

A növények és a virágok jellegüknél fogva figyelemfelkeltők, az illatuk, a megjelenésük, a hűvös árnyékuk nagyon csábító mind nekünk, mind háziállataink számára. Ezért, ha kutyánk van, nem árt, ha növényeink állatbarátok... ... (0 hozzászólások)

Bizonyított: az elhízott kutyák rövidebb életűek

Táplálkozás

Rövidebb ideig élnek az elhízott kutyák, mint normális testsúlyú társaik egy brit kutatás szerint.... (0 hozzászólások)

Kunyerál a kutyád? Segítünk leszoktatni!

Táplálkozás

A pitizés a kutya legidegesítőbb szokása. Áll a vendég előtt, kinézi a szájából a sütit, a cipőjére csorgatja a nyálát. Biztosan nem kap enni, szegényke. Segítünk leszoktatni kutyádat a kunyerálásról! ... (0 hozzászólások)

Fontos tudnivalók a száraz kutyatápokról

Táplálkozás

A minőségi száraz tápok vásárlása előnyösebb a kutya és a gazda számára is. Hogy miért? Számtalan érvet tud felsorolni az egyik legnépszerűbb internetes webáruház, aki szakértő az állateledelek terén.... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés