Kutyagumi: a gazdi vagy az utcaseprő szedje?

Gondozás

A kutya- és macskatartók nem veszik kellő komolysággal az állatuk által a közterületre mért szennyezés súlyosságát. Ki szedje össze helyettük?... (5 hozzászólások)

Mivel lepd meg a kutyusodat?

Gondozás

Ajándékot szeretnél a kutyádnak? Az alábbiakban megosztunk néhány egyedi és személyre szabott ajándék ötletet - beleértve a kutya-ajándékcsomagot is –, amelyek segítségével karácsonyra vagy születésnapra meglepheted kedvencedet.... (0 hozzászólások)

Hogyan válasszunk kutyaágyat?

Gondozás

Kutyádnak, méretétől függetlenül szüksége van egy ágyra. Hogyan válaszd ki a legjobbat neki úgy, hogy neki is és neked is megfelelő legyen? Íme néhány szempont, amely megkönnyíti a döntést. ... (0 hozzászólások)

Tilos az állattartás? Iránban tilos lesz kutyát tartani

Gondozás

Egy, az iráni parlament elé beterjesztett törvényjavaslat ötmillió rijádos pénzbüntetést helyez kilátásba azok ellen, akik közterületen sétáltatják kedvencüket. Az állatot pedig elkobozhatják. ... (0 hozzászólások)

17 kölyköt ellett a hatalmas eb

Gondozás

Hania, a hatalmas dán dog rajong kiskutyáiért, akiknek meg keményen kell küzdeniük egymással, hogy táplálékhoz jussanak.... (0 hozzászólások)

Mire jó a kutya öltöztetés?

Gondozás

Az emberek több okból kifolyólag viselnek ruhát. A ruha megvéd bennünket az időjárás szeszélyeitől, de azért is viseljük, hogy jól érezzük magunkat és jól nézzünk ki benne, hogy jó benyomást keltsünk másokban kiváló ízlésünkkel, és megmutassuk, hogy van pénzünk drága darabokra. A kutyák  csupán egyetlen okból viselnek ruhát – mert gazdáik így akarják!... (0 hozzászólások)

A bulldog gondozása

Gondozás

A bulldog egy gyakran rosszul megítélt kutyafajta. Ijesztő megjelenése nagyon sok potenciális gazdit elriaszt. De milyen is a bulldog valójában? Hogyan kell gondozni? Erre derül fény a következő cikkben. ... (0 hozzászólások)

Kutyával repülni: hogyan, mennyiért?

Gondozás

Amikor külföldi útra kerül a sor, nagyon sok gazdi pánikba esik, hogy hogyan tudná magával vinni kedvencét. Szerencsére Európán belül már a legtöbb légitársaság fedélzetén szállítható kistermetű kutya. ... (2 hozzászólások)

Golden retriever: szőrápolási tanácsok

Gondozás

A golden retrieverek heti rendszerességgel való ápolása rendkívül fontos. Nincs is annál csodásabb érzés, mint rápillantani egy hosszú, leomló bundájú golden retrieverre. ... (0 hozzászólások)

Kutyaház a lakásban: a praktikus és kényelmes kennel

Gondozás

Aki kutyát nevel, külön részt alakít ki neki a lakásban, házon belül. Még akkor is, ha szép tágas kert veszi körül, hiszen kinek volna szíve kizárni kedvencét az esős, jeges éjszakákra? Ilyenkor tesz jó szolgálatot a praktikus és kényelmes kutyaketrec. ... (1 hozzászólások)

Bejelentkezés