A kutyák megnyugtatása a vihar alatt

Gondozás

Ha vihar van, a kutyád borzasztó félelmeken megy keresztül? Ha elolvasod ezt a cikket, megtudhatod, hogyan segíts rajta. ... (0 hozzászólások)

Hagyjuk-e a kutyát az autóban?

Gondozás

Biztosan sokszor jártál úgy, hogy be kell szaladj vásárolni egy boltba, de a kutyád is veled van, és nincs más választásod, a kocsiban kell hagynod. Nem is gondolnád, hogy mekkora veszélynek teszed ki... ... (0 hozzászólások)

Irigylésre méltó kutyafekhelyek

Gondozás

Lakberendezési ötletként is megállják a helyüket az alábbi kutyakanapék! Nézd csak!... (0 hozzászólások)

Miért remeg a korosodó kutya lába?

Gondozás

A korosodó kutya lábremegése hátterében lehet ugyan neurológia probléma, de ez ebben a korban már ritkán elsődleges. A lábremegést az etetéshez illetve aktivitáshoz kapcsolva kell megfigyelni.... (0 hozzászólások)

Gyakorlati tanácsok kezdő kutyatartóknak

Gondozás

Kezdő kutyatartókban rengeteg kérdés merül fel. Mivel kell etetni a kutyát? Milyen oltásokat kell kapnia? Mire kell figyelni?... (0 hozzászólások)

Hogyan öregednek a kutyák?

Gondozás

Miért öregednek máshogy a kis- és nagytermetű kutyák? A kutya „kóros” és „normális” öregedési folyamatainak minden korábbinál alaposabb leírása.... (0 hozzászólások)

A nőstény állatok helyes ivartalanítása

Gondozás

A nőstény macskáknál a legtöbb állatorvos csak a petefészkeket veszi ki amennyiben nem vemhes és nincs elváltozás. A szuka kutyáknál is megoszlanak a vélemények.... (0 hozzászólások)

A kutya karácsonyfáját! Előzzük meg a bajt!

Gondozás

A karácsonyi készülődéskor ne feledkezzünk meg a körülöttünk sündörgő négylábúakról sem! Hiszen egy óvatlan pillanatban a kutyus farka a mécses lángjától tüzet foghat. Nem is beszélve a "Külsőleg!" használatos karácsonyfadíszek gyomorbántalmakat okozó hatásáról...... (8 hozzászólások)

Itt a tavasz! - állatok tavaszi immunerősítése

Gondozás

A március mindenki számára örömteli hónap. Az idő kezd melegedni, kirügyeznek a fák, újjáéled a természet. A sok szépen kívül veszélyeket is rejt magában a tavaszi időszak. Télen az állatok, ugyanúgy, mint az ember felélik tartalékkészleteiket. A tartalékok azonban végesek, és bizony a szervezet egyszer csak kimerül...... (1 hozzászólások)

Gyerekekre is veszélyes a bélféreg

Gondozás

A kutyáknak háromhavonta féreghajtót kellene kapniuk, de alig akad gazdi, aki ezt betartja.... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés