Földön, vízen, levegőben: kutyával utazunk

Gondozás

Azok az utazások, melyekre kedvenceink is elkísérnek bennünket, mindig izgalmasak, vagy legalábbis izgalomra adnak okot...Ha nem tervezünk meg mindent előre, komoly problémáink merülhetnek fel út közben. Hogyan készüljünk fel a közös útra? ... (0 hozzászólások)

Nyaralás a kutyával - tanácsok, illemszabályok

Gondozás

Nagyvárosi luxushotelbe, tengerparti üdülőre vagy vidéki motelbe készülsz nyaralni de nem akarsz elszakadni kutyádtól? Nem is kell többé! ... (0 hozzászólások)

Izzadó kutyák, nyári veszélyek

Gondozás

Nem az emberek az egyedüli lények, akik szeretik a nyarat. A kutyák is odavannak a melegért, a természetért, a zöldért és az illatokért! ... (0 hozzászólások)

Kutyagondozás hőségben

Gondozás

A nyári időszak elviselhetetlen lehet a kutyák számára. Néhány dologgal azonban megkönnyítheted kedvencednek a forró hónapok átvészelését. Az első és legfontosabb teendő, hogy ellenőrizd, eleget iszik-e, de van még néhány más fontos szempont. ... (0 hozzászólások)

Döbbenet! Igazi házak kutyáknak

Gondozás

Valószínűleg ez az a ház, amit nagy eséllyel vehetünk meg anélkül, hogy nem terheljük magunkat halálra jelzáloggal.... (0 hozzászólások)

Ha a kiskutya füle lekonyul, hogyan állítsuk fel?

Gondozás

A fülporc fiatal kutyáknál még erősödhet. Ahhoz, hogy ismét felálljon a kiskutya füle ajánlatos megfelelő Ca/P kiegészítőket adagolni... ... (0 hozzászólások)

Dog Rocks kövekkel a kutyavizelet okozta kiégett gyepfoltok ellen!

Gondozás

Dog Rocks kövekkel megelezőzhető a foltos gyep kialakulása, melyet a kutyavizelet okoz, így a gyep zöldebb és frissebb marad. Bemutatjuk, hogyan működik!... (0 hozzászólások)

Milyen állatokat ne tarts együtt?

Gondozás

Bizonyos kutyafajtákat nem ajánlatos együtt tartani egyes állatokkal. Ha nem szeretnéd, hogy kedvenc madarad vagy hörcsögöd kutyád szájában végezze, jól gondold meg, milyen állatokat tartasz együtt. ... (0 hozzászólások)

Kutyagumi: a gazdi vagy az utcaseprő szedje?

Gondozás

A kutya- és macskatartók nem veszik kellő komolysággal az állatuk által a közterületre mért szennyezés súlyosságát. Ki szedje össze helyettük?... (5 hozzászólások)

Mivel lepd meg a kutyusodat?

Gondozás

Ajándékot szeretnél a kutyádnak? Az alábbiakban megosztunk néhány egyedi és személyre szabott ajándék ötletet - beleértve a kutya-ajándékcsomagot is –, amelyek segítségével karácsonyra vagy születésnapra meglepheted kedvencedet.... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés