A berni pásztorkutya igazi családi kutya

Kutyafajták

A berni pásztorkutya nem ugatós fajta, de határozott és félelmet nem ismer. Nem egygazdás, inkább igazi családi kutya, aki szereti a társaságot, szeret mindig ott lenni, ahol történik valami.... (61 hozzászólások)

Érdekes tények a németjuhászról

Kutyafajták

Különleges tulajdonsága a hűség, bátorság, különböző speciális szolgáltatások elsajátításának a képessége. A németjuhász, hírneve ellenére nem harcias, de merész harcos válhat belőle, ha szükséges. ... (2 hozzászólások)

Tudnivalók a collie kölykökről

Kutyafajták

A Lassie című televíziós sorozat Amerikában Lassie-t tette a collie-k közkedvelt jelképévé. Az új collie kiskutyáját nem lehet a csodakutyával összehasonlítani, de alighanem csodálatos családi kutya rejlik benne. ... (0 hozzászólások)

Akita inu, erős és tekintélyes kutyafajta

Kutyafajták

Az akita inu testfelépítésének és bátorságának köszönhetően félelmetes vadásszá vált, zsákmányai között szerepelt vadkan, jávorszarvas, de még medve is. Hazájában, Japánban kultuszt teremtett és a nemzet kutyájává vált. ... (1 hozzászólások)

Az uszkár vagy pudli

Kutyafajták

Egy barangolás az erdőben, vagy várakozás az üzlet előtt? Laza, sportkedvelő ember vagy, esetleg inkább elegáns és kimért? Ízlések és pofonok. Az uszkár minden stílusú gazdihoz jól alkalmazkodik. ... (0 hozzászólások)

Collie, a családszerető kutya

Kutyafajták

A collie gyönyörű, elegáns, kedves természetéről jól ismert, jellegzetesen hosszú orral rendelkező középméretű, családszerető kutya. ... (24 hozzászólások)

Hihetelen képek egy megmentett kutyáról

Kutyafajták

Egy érdekes állatmentés története tartotta a múlt héten izgalomban Amerikát.Ripleynek nevezték el az árokban megtalált kutyát, mert hihetetlen volt, hogy a piszkos, gubancos, csótányokkal teli szőr alatt egy fiatal, fajtiszta toy uszkár lapult.... (2 hozzászólások)

A koreai jindo kutya

Kutyafajták

A jindo kutyát Korea nemzeti kutyájaként tisztelik, és most viharos gyorsasággal hódítja meg a világ többi részét is. Barátságos, ragaszkodó kutya, de következetes nevelést igényel. Jól kijön az emberekkel, de kisebb állatokkal nem ajánlatos egyedül hagyni, jól fejlett vadászösztöne miatt. Ismerd meg ezt a titokzatos fajtát! ... (0 hozzászólások)

Német spicc

Kutyafajták

A német spicc általános megjelenése: az egész kinézetük jellegzetesen "spicces"; rókás arc mindig éber tekintettel és hegyes fülekkel. Ki ne imádná őket? ... (16 hozzászólások)

Ki mit gondol a keverék kutyákról?

Kutyafajták

Keverék, korcs, sétatéri mix, szerelemgyerek ... sokféle elnevezést ismerünk. Ki mit gondol a keverék kutyákról? A háziállat.hu a 6 leggyakoribb véleményt veszi sorra, pro és kontra. ... (3 hozzászólások)

Bejelentkezés