Greyhound, avagy az angol agár

Kutyafajták

A greyhound (angol agár) nagytermetű, elegáns, karcsú és izmos kutya. Nagyon aktív és nagyon gyors. Idegenekkel bizalmatlan, de nem hamis. Lakásban nyugodt. Kedves, simulékony és hűséges. ... (26 hozzászólások)

Japán chin (csin): rajzfilmhősöket is mintáznak róla

Kutyafajták

A japán csin (sok helyen: japán chin) cseppnyi teste és modorkodó külleme inkább emlékeztet egy macskára, mint egy vérmes, a gazdájáért mindenre képes blökire. ... (2 hozzászólások)

Vaddisznó hajtó kutyák

Kutyafajták

A vaddisznó hajtó kutyák nagy segítséget nyújtanak a vadászoknak, mivel felkutatják a vaddisznókat, fogva tartják őket, amíg a vadász megérkezik, és megöli prédáját. Tudjunk meg többet a különböző vaddisznó hajtó kutyákról.... (0 hozzászólások)

Német dog: a szelíd óriás

Kutyafajták

Egy német dogokat tartó család történetén keresztül szeretnénk bemutatni, hogy e nagytestű kutyafajtát bátran ajánlhatjuk gyerekek mellé is.... (11 hozzászólások)

Törpe német pinscher, a dobermann legkisebb testvére

Kutyafajták

A törpe német pinscher a dobermann legkisebb "testvére", annak tökéletesen kicsinyített mása. A kutya nemcsak külsejében, de természetében is nagyon hasonlít a nagyobb rokonra, nem egy kis öleb. ... (40 hozzászólások)

Pointer, a vadászkutyák arisztokratája

Kutyafajták

A pointer felépítése nemes, kecses, arányos, tükrözi a kitartást és a gyorsaságot. A kutya egyedi ismertetőjele a feje, amely jellegzetességét a felfelé irányuló arcorri rész adja. ... (7 hozzászólások)

Bichon havanese, a kubai szívtipró

Kutyafajták

A bichon havanese Kubából származó kicsiny kutya, mindössze 23-27 cm, 3-5 kg. Szőre hosszú, puha és hullámos. A játék lételeme, bármikor kapható egy kirándulásra, vagy agilityre. ... (54 hozzászólások)

Shar-pei, nyugodt, igazi családi kutya

Kutyafajták

A shar-pei alapvetően bizalmatlan kutyafajta, idegenekkel távolságtartó, de soha nem agresszív. Nyugodt kutya, akár napi 16-18 órát is alszik. ... (35 hozzászólások)

Bernáthegyi, minden idők leghíresebb Szentbernáthegyi kutyája

Kutyafajták

Mérhetetlen szeretet, impozáns termet és hatalmas erő jellemzi a bernáthegyi kutyafajtát. Megjelenése általában nemes és arisztokratikus, ez a kutya egyik erős pontja, egy elemmel több, ami elbűvölővé teszi. ... (19 hozzászólások)

Shiba-inu, a japán labdabolond kutya

Kutyafajták

A shiba-inu Japánból származik, az akita mellett talán a szigetország legelterjedtebb kutyafajtája. Mérete miatt könnyen kezelhető kutya, bár a japán fajták makacssága benne is megtalálható. ... (5 hozzászólások)

Bejelentkezés