Magyar vizsla, imádnivaló kutya

Kutyafajták

A magyar vizsla kutyafajtát nem lehet „csak” kedvelni – csak rajongani lehet érte. Hiszen a vizsla is imádattal csüng gazdáján.... (0 hozzászólások)

Pumi, az eszes bohóc

Kutyafajták

Aki már élt vele együtt, az tudja, hogy a pumi ellenállhatatlan késztetést érez arra, hogy a középpontban legyen, a maga saját kicsi világában szerepeljen.... (0 hozzászólások)

A puli nem kutya, az Puli

Kutyafajták

A puli világszerte talán a legismertebb magyar terelő pásztorkutya. Bátran mondhatjuk, a puli meghódította a világot, és számos országban tartják, tenyésztik.... (0 hozzászólások)

Mudi, a csinos terelőkutya

Kutyafajták

Sajnos még Magyarországon sem ismerik túl sokan ezt az egészséges, értelmes, tetszetős küllemű terelőkutyát.... (0 hozzászólások)

Magyar agár, kiváló családi kutya

Kutyafajták

Az agarak a legősibb kutyafajták, legrégebbi társai az embernek. Ők segítették az embereket a mindennapi megélhetést nyújtó vadászatban, és gondoskodtak a család védelméről.... (0 hozzászólások)

Kuvasz, az intelligens kutya

Kutyafajták

A kuvasz pontos eredetét homály fedi. Feltételezhető, hogy már a népvándorlás idején a mai kuvaszhoz nagyon hasonló kutyák szolgálták őseinket.... (0 hozzászólások)

Komondor

Kutyafajták

Komondor. Az egyik legősibb magyar pásztorkutyafajta, mely megjelenésében és viselkedésében megőrizte évezredes tulajdonságait.... (0 hozzászólások)

Erdélyi kopó

Kutyafajták

A magyar agárral egyetemben az erdélyi kopó a magyar királyi és az erdélyi fejedelmi udvar nélkülözhetetlen, jól megszokott lakója volt.... (0 hozzászólások)

Drótszőrű magyar vizsla

Kutyafajták

A fajtát a rövidszőrű magyar vizsla és a drótszőrű német vizsla keresztezéséből hozták lére, szigorú szelekció mellett.... (0 hozzászólások)

World Dog Show 2013. – Kutya Világkiállítás 2013.

Kutyafajták

2013. május 16-19. között a kutyás világ legnagyobb 2013. évi rendezvénye, a Világkiállítás kerül megrendezésre Budapesten, a Hungexpo kiállítási központban több tízezer négyzetméternyi területen.... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés