Továbbra is labrador retriever a legnépszerűbb kutyafajta az Egyesült Államokban

Kutyafajták

Továbbra is a labrador retriever a legnépszerűbb kutyafajta az Egyesült Államokban.... (0 hozzászólások)

Oroszlánriadó egy kutya miatt

Kutyafajták

Oroszlán után kajtatott a rendőrség az Egyesült Államokban, a virginiai Norfolk városában, de a nagymacskának vélt állatról kiderült, hogy valójában kutya.... (0 hozzászólások)

Hogyan válasszunk csivavát?

Kutyafajták

A világ legkisebb kutyafajtája mexikói származású. Bár az egyedek között a méretbeli különbségek igen nagyok lehetnek, általában 1-2,5 kg-os, de a legnagyobb sem éri el a 4 kg-ot.... (1 hozzászólások)

Genetikailag rendkívül sérülékeny a világ legritkább kutyaféléje

Kutyafajták

Veszélyben a világ legritkább kutyaféléjének, az etióp farkasnak a genetikai állománya - állapították meg szakemberek egy 12 éves kutatást követően.... (0 hozzászólások)

Az afgán agár

Kutyafajták

Kevés olyan gyönyörű kutya van, mint az afgán agár. Az elegáns fajta leginkább hosszú szőrzetével és  arisztokratikus fejével tűnik ki a többi közül.... (0 hozzászólások)

A perui kopasz kutya

Kutyafajták

A kopasz kutyák mindig nagyon egzotikusak, és roppant feltűnőek is. Ezen kívül azonban éppen olyan szeretnivalók, mint az összes többi kutyafajta.... (0 hozzászólások)

Illik hozzám a mopsz?

Kutyafajták

Ha mindig készen állunk egy kis tréfára, akkor a mopsz ideális társunk lehet. Egy mopsz mellett biztosan nem unatkozunk majd...... (0 hozzászólások)

Illik hozzám a beagle?

Kutyafajták

Leendő gazdiként tudnunk kell, hogy milyen a beagle karaktere, mik az igényei. A beagle kutya örökké vidám, optimista, emberszerető, mindig kész a mókára, és szorosan kötődik a családhoz.... (0 hozzászólások)

Többé már nem veszélyes állat a pit bull terrier?!

Kutyafajták

Ezt mondják, legalábbis a tervezet szerint a veszélyes állatok jegyzékéből törölnék a pit bull terriert. De egyéb változásokra is lehet számítani.... (0 hozzászólások)

Magyar kutyafajtáink: a komondor

Kutyafajták

A komondor ősi magyar kutyafajta. Hatalmas, impozáns eb, határozott jellemmel és félelmetes megjelenéssel. Nem éppen barátkozós kutya, de ok nélkül nem is ugat.... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés