- -

A világ munkakutyás elitje Magyarországon

Kutyás sport

Pár nap és kezdetét veszi a munkakutyások világának legrangosabb rendezvénye, az FCI IPO Munkakutya Világbajnokság, a Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületének szervezésében, a zalaegerszegi ZTE stadionban.... (0 hozzászólások)

Őrült gazdik kutyafestése

Kutyás sport

Sok gazdi nem áll meg ott kutyája díszítésében, hogy ruhákba bújtatja vagy csatot tűz a feje tetejére. Borzasztó mintákat nyíratnak és festtetnek erre kapható kutyakozmetikusokkal. Pandamacitól T-rex-ig minden van. Ne tessenek meglepődni!... (0 hozzászólások)

Dunakeszin az év legnagyobb agárversenye

Kutyás sport

Magyarország nyerte idén a legősibb vadászkutyák, az agarak versenye, a X. Coursing Európa Bajnokság rendezési jogát. A hagyományos próbákból álló megmérettetést Dunakeszin, az Alagi Lóversenypálya és Tréningközpontban tartják június 8. és 10. között.... (0 hozzászólások)

Húszezer eb a salzburgi kutya-világkiállításon

Kutyás sport

Közel húszezer négylábút neveztek a május 18-20 között lezajlott salzburgi kutya-világkiállításra a szervezők közlése szerint.... (0 hozzászólások)

II. Fehérvári Kutyaparádé

Kutyás sport

2012. május 20-án 10 és 17 óra között várjuk az érdeklődőket ingyenes programokkal: szaktanácsadással, kutyás bemutatókkal, kutyaszépségversennyel és tombolával, valamint gyermekprogramokkal Székesfehérváron a Vásártéren.... (0 hozzászólások)

A kutya az idei húsvéti nyúl Miskolcon

Kutyás sport

A húsvéti hétvégén, Miskolcon rendezik az év első hazai CACIB kiállítását. Miskolc Marathon Dogshow 2012.04.07-2012.04.08.... (0 hozzászólások)

Indul a Csivava Akadémia!

Kutyás sport

Idén tavasszal első ízben indul Csivava Akadémia a kistestű kutyusok és gazdáik számára az Óbudai Kutyakiképző Iskolában. Az emberben önkéntelenül felmerül a kérdés: miért éppen a csivavák, és főként miért a gazdik számára is?... (0 hozzászólások)

Mit kell tudni a szánhúzó versenyekről?

Kutyás sport

A sok kutyafajta között van olyan típus, amely kifejezetten szánhúzókutya. Ezek az alaszkai malamut, a samoyed, a grönlandi kutya, és szibériai husky.... (0 hozzászólások)

Magyar sikerek a szánhúzó Európa-bajnokságon

Kutyás sport

2011. november 17-20. között került sor a fajtatiszta szánhúzókutyák hómentes Európa-bajnokságára Szlovéniában, Smlednikben. Magyarországot 6 versenyző képviselte és 1 arany, 2 ezüst és 1 bronzérmet szereztek.... (0 hozzászólások)

Pitypang túra az Anna-hegyre

Kutyás sport

Elő veled póráz, bakancs! Egyelőre az idő is nekünk kedvez, úgyhogy jövő héten, azaz 2011-09-11-én, vasárnap megint nekivágunk a hegyeknek.... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés