- -

Pitypangtúra lesz Budakeszin

Kutyás sport

Sajnos most a július kimaradt, de így legalább új erővel kezdhetjük az augusztust, aminek alkalmával az első hétvégén, azaz 07-én, vasárnap, újabb túrát indítunk.... (1 hozzászólások)

Újra levegőben a repülő kutyák!

Kutyás sport

Idén először a június 18-19-i hétvégén mérkőznek meg a levegőben frizbiző kutyák Budapesten, a Gyerek Szigeten. A cél, hogy a játék során egy korong se érjen földet, a legügyesebb kedvenc pedig elnyeri a Dog Chow Disc Cup Európa-bajnoki címet. ... (0 hozzászólások)

Gazdik és kutyusok együtt versenyeztek

Kutyás sport

Az idei tavasz sem múlhatott el anélkül, hogy a kutyások meg ne mutassák a világnak, milyen kitartóak és lelkesek. Ötödik alkalommal rendezték meg Budapesten a KutyaFutta elnevezésű futóversenyt, ahol a gazdik és az ebek együtt mérettek meg.... (0 hozzászólások)

Mi a flyball?

Kutyás sport

A Flyball nevezetű sport 1970-ben indult útjára, amikor egy kaliforniai férfi, Herbert Wagner kifejlesztette első teniszlabda kilövő szerkezetét.... (4 hozzászólások)

Derűs délelőtt a Csodakutyákkal

Kutyás sport

Ismét alkalom nyílt az ismerkedésre a segítő kutyákkal, március 26.-án a Csodakutya Alapítvány által szervezett Családi délelőttön a Nagysándor József Általános iskolában. A rendezvényen ezúttal a képzett segítő négylábúakon kívül két segítő kutyatanonccal is ismerkedhettek a résztvevők.... (0 hozzászólások)

Az RTL Klub és a Class FM összefogott a vakvezetőkutyák támogatásáért

Kutyás sport

Budapest, 2011. március 23. – A Magyar Vakok és Gyengénlátók Szövetsége Vakvezetőkutya-kiképző Iskolájának példaértékű támogatása még szélesebb körben folytatódik, hiszen az eddig összegyűjtött adományokhoz egy különleges online aukció keretében most bárki hozzátehet és megnyerheti az RTL Klub és a Class FM által felajánlott fantasztikus relikviákat.... (0 hozzászólások)

Kezdjük az évet a csodakutyákkal!

Kutyás sport

A debreceni Csodakutya Alapítvány idén először rendezte meg Csodakutya Családi Délelőtt elnevezésű programját 2011. január 22.-én, ezúttal új helyszínen a Nagysándor József Általános Iskola tornatermében. ... (0 hozzászólások)

Mi az a dog dancing?

Kutyás sport

A dog dancing lényege, hogy a kutya és felvezetője látványos elemekkel átszőtt, leginkább fegyelmező gyakorlatokra, szabadon követésre emlékeztető kűrt mutat be zenére. ... (6 hozzászólások)

Az illatos úton fut a kutya

Kutyás sport

Kutyák ezrei laknak a József Attila Lakótelepen: számukra új sétalehetőséget hozott a frissen kialakított kutyafuttató. Akár kutyakiképzést is kaphatnak a helyszínen. ... (2 hozzászólások)

Tánciskola - heelwork előrefelé

Kutyás sport

Heelwork, azaz szabadon követés, ma már a dog dancing egyik alkategóriáját jelenti. Ismerkedjünk meg vele és tanítsuk meg a kutyánknak! ... (2 hozzászólások)

Bejelentkezés