A 110 éves Jubileumi Derby CACIB és Champion kiállításon jártunk

Kutyás sport

A végéhez közeledő idei kiállítási szezon egyik legrangosabb eseménye a Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületének szervezésében került megrendezésre: a 110 éves Jubileumi Derby CACIB és Champion kiállításon jártunk! ... (0 hozzászólások)

KutyaFutta 2008

Kutyás sport

A Felelős Állatbarátok Egyesülete „2 lábon 4 mancson az egészségért!” szlogennel idén is futni hívta a kutyabarátokat a városligetbe. A felhívás nyitott fülekre, lelkes gazdikra és még lelkesebb négylábúakra lelt: 2008. május 11-én több százan álltak rajthoz. Idén, a háziállat.hu stábja sem volt rest, mi is lefutottuk a közel 3,5 km-es távot. Nézd meg videón! ... (0 hozzászólások)

Sárdobáló állatvédők, azaz: egy nap az együttműködésért

Kutyás sport

A 2009. augusztus 2-án megrendezett I. Ebtivity nevű játékos kutyás vetélkedőn több állatvédő szervezet önkéntesei vettek részt, kutyáikkal együtt. A rendezvény célja az volt, hogy az állatvédők jobban megismerjék egymást és ezáltal hatékonyabban tudjanak együttműködni, hiszen a cél közös: minél több bajba jutott állaton segíthessenek! ... (0 hozzászólások)

Kutya a tóban - nyári kutyaúsztatás

Kutyás sport

Sokan kérdezték a háziállat.hu csapatát a kutyaúsztatásról: szabad-e kutyát úsztatni, ihat-e a vízből, milyen módszerrel vehető rá, hogy beleugorjon. Utánajártunk. ... (2 hozzászólások)

Margitszigeti kutyagolás - 2009. június 6.

Kutyás sport

A Főváros Szigeti Sportvarázs szabadidős rendezvénye keretében a Budapesti Atlétikai Szövetség első alkalommal rendez kutyás futást június 6-án a Margitszigeten. ... (0 hozzászólások)

Kutyaviadal volt - legálisan!

Kutyás sport

Megküzdöttek egymással, hörögtek, lihegtek, és hihetetlen súlyokat, akár 700 kilót is elhúztak azok a bull-típusú kutyák, akik szánkóhúzás és sínes súlyhúzás kategóriákban versenyeztek szombaton a Cerberos Kutyaiskolában. ... (5 hozzászólások)

4 láb és 2 kerék: kutyával és biciklivel

Kutyás sport

A kutyás terepfutást annak találták ki, aki a kutyájával együtt szeret sportolni. Meg annak, aki unatkozik futás közben. És annak is, akinek nincs kire bíznia a kutyáját, míg elmegy kocogni. ... (0 hozzászólások)

AGILITY DOGFIT KUPA 2006

Kutyás sport

Az agility versenyeken sok múlik a gazdi ügyességén: például milyen gyorsan adja a kutya tudtára, hogy melyik akadály következik... ... (3 hozzászólások)

Táncos lábú kutyák: tanítsd meg őket tolatni is! Hírek a kutya-tánciskolából

Kutyás sport

Elérkeztünk az első olyan mozgásformához, ami a kutya és az ember számára természetes ugyan, de napi tevékenységünk során ritkán gyakoroljuk: a hátrafelé lépegetéshez. ... (2 hozzászólások)

Kutya klikker edzése - tréningvideó

Kutyás sport

A klikker kattanó hangjából a kutya tudja, hogy amit éppen csinál, az jó és jutalmat fog kapni érte. Így megéri jól dolgozni, hiszen jutalom jár érte...... (14 hozzászólások)

Bejelentkezés