Itassunk sört a kutyával?

Táplálkozás

Ebsörrel, mármint kutyák számára készítettel rukkolt ki egy amerikai cég.... (0 hozzászólások)

Segítőkutyákkal könnyebb a beilleszkedés a társadalomba

Viselkedés

A fogyatékossággal élők érdekképviselete és társadalmi beilleszkedésének elősegítése a célja a NEO Magyar Segítőkutya Egyesületnek (NEO MSKE), amelynek munkatársai speciálisan képzett kutyák segítségével végzik tevékenységüket.... (0 hozzászólások)

A kutya kergeti a macskát...

Viselkedés

A kutya és a macska jól elvan együtt, amíg a macska fel nem kelti a kutya vadászösztönét. Ez kiváltképp akkor probléma, ha a macska még gyorsabb is nála.... (0 hozzászólások)

Beagle tenyésztő kiválasztása

Örökbefogadás, vásárlás

A beagle közkedvelt kutyafajta, sokan tenyésztik a világon, azonban nem biztos, hogy lakóhelyünk közelében is találunk megfelelő tenyészetet, ahol leendő kedvencünket kiválaszthatjuk.... (1 hozzászólások)

A szárazszem-betegség

Betegség, gyógyítás

Sok kutyatulajdonos tér be az állatorvosi rendelőbe azzal a panasszal, hogy kedvence szeme könnyezik, gyulladt, „csipás”. Ezek a tünetek számos okból jelentkezhetnek. Közülük az egyik az ún. szárazszem-betegség (keratoconjunctivitis sicca).... (0 hozzászólások)

Immunerősítő kúra kedvenceinknek

Betegség, gyógyítás

Cikksorozatunk e részében a kutyák és macskák általános ellenálló képességének erősítéséről írunk! Tippek házi kedvenceink immunerősítésére!... (0 hozzászólások)

Illik hozzám a mopsz?

Kutyafajták

Ha mindig készen állunk egy kis tréfára, akkor a mopsz ideális társunk lehet. Egy mopsz mellett biztosan nem unatkozunk majd...... (0 hozzászólások)

Kutya szemtisztítás

Gondozás

A kutya szemét minden nap ellenőrizzük! A reggeli csipa teljesen normális és azt egy papírzsebkendővel könnyen eltávolíthatjuk. Mindig a külső szemzugtól haladjunk befelé.... (0 hozzászólások)

Illik hozzám a beagle?

Kutyafajták

Leendő gazdiként tudnunk kell, hogy milyen a beagle karaktere, mik az igényei. A beagle kutya örökké vidám, optimista, emberszerető, mindig kész a mókára, és szorosan kötődik a családhoz.... (0 hozzászólások)

A kullancs és a babéziózis

Betegség, gyógyítás

A babéziózist egy, a vízpartok közelében élő kullancsfaj terjeszti, Magyarországon a Balaton környéke, a Duna teljes folyása és a Tisza egyes szakaszai a legfertőzöttebbek... (2 hozzászólások)

Bejelentkezés