Felhőtlen nyár: kullancs és bolha nélkül

Gondozás

Egy gazdinak kevés idegtépőbb dolga akad, mint egy-egy séta vagy kirándulás után tüzetesen, tetőtől-talpig átnézni kedvencét: hány kullancsot is szedett össze örömében. Persze ez csak akkor megy nyugodtan, ha a gazdi már túl van ugyanezen a procedúrán. ... (1 hozzászólások)

Tavasszal hirtelen támad a kullancs - megelőzés és kezelés

Gondozás

A hirtelen ébredező tavasz a kullancsok szaporodását is gyorsítja. Mielőtt erdőn-mezőn kirándulnánk, érdemes informálódni a kullancs által okozott betegségekről. Hogyan előzzük meg, és hogyan kezeljük a kutyák és macskák kullancscsípését? ... (2 hozzászólások)

Szobatisztaságra a kiskutyát is nevelni kell

Gondozás

A kiskutyák is olyanok, mint a kisbabák, nem tudják, hova kell "kimenni", hacsak mi meg nem tanítjuk nekik. Megmutatjuk, hogyan neveld szobatisztaságra a kiskutyád!... (113 hozzászólások)

Kiskutya kerül a családhoz. Hogyan neveljük?

Viselkedés

Az új otthonba érkezés első napjai a legnehezebbek a kiskutya számára. A kutya egyáltalán nem ismeri ki magát, a lakás tele van számára meglepetésekkel, idegen szagokkal, zajokkal és furcsa, ismeretlen emberekkel.... (0 hozzászólások)

Kocogás a kutyával - etikett

Kutyás sport

A kutyával való kocogás veszélyes lehet, ha bizonyos szabályokat és etiketteket nem követsz. Másrészt a kutyát hozzá kell szoktatni a közlekedési szabályokhoz, még mielőtt elkezdenéd a szaladásos programot vele, mert ez jobb edzőpartnerré teszi.... (0 hozzászólások)

Hogyan kezeljük az agresszív, eledelét féltő kutyát?

Viselkedés

Ahhoz, hogy megértsd a kutyáknál előforduló agressziót, azt is meg kell értened, mi váltja ki az agresszív viselkedését. A kutyák ösztönszerű táplálék féltésének gyökere a farkasfalkákban előforduló viselkedéshez vezethető vissza.... (0 hozzászólások)

Hogyan szoktassuk a kutyát szobatisztaságra?

Gondozás

Megfelelő módszer és jutalmazás alkalmazásával, a kutyák könnyen átszoktathatók a homokos ládáról a kinti ürítésre. Olvasd tovább, hogy metudd, hogyan... ... (0 hozzászólások)

A tojás beiktatása a kutya étrendjébe

Táplálkozás

Szabad nyersen vagy jobb főve tojást adni a kutyának? A tojás olyan teljes értékű proteineket tartalmaz, amik előnyősen hatnak a kutyák szőrzetére, de a nyers tojás okozhat biotin elégtelenséget, a bőr gyulladását és szalmonella fertőzést. ... (2 hozzászólások)

Kirándulás kutyával biztonságosan

Gondozás

A kutyával kirándulni kellemes kikapcsolódás, kedvenced garantáltan élvezni fogja. Tervezz meg mindent alaposan, és mindig légy résen, hogy kiküszöböld a kutyusra leselkedő veszélyeket! ... (2 hozzászólások)

Hogyan készítsünk kutyánknak gyorsan és könnyedén jutalomfalatokat?

Táplálkozás

Ezeket a jutalomfalatokat könnyű és olcsó elkészíteni, egészséges csemegeként szolgálnak és mindig boldoggá teheted velük legjobb barátodat. A recept lényege az, hogy ne használjunk tartósítókat vagy vegyi anyagokat. Hogy minél egészségesebbek legyenek, ügyeljünk arra, hogy megfelelő hozzávalókat használjunk! ... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés