A kennel köhögés gyógyítása

Betegség, gyógyítás

A kennel köhögés sokszor magától is elmúlik, mint az embereknél egy "megfázás". Azonban gyulladáscsökkentőkkel, köhögéscsillapítókkal vagy éppen hurutoldókkal, immunerősítő szerekkel, vitaminokkal, és szükség esetén antibiotikummal a betegség lefolyása gyorsítható, a tünetek (főképp a kínzó köhögés) enyhíthetőek.... (0 hozzászólások)

Milyen kutya az amerikai pit bull terrier?

Kutyafajták

Az amerikai pit bull terrier (american pit bullterrier) a az angol staffordshire bullterrier súlyosabb változata. Közepes termetű, erős felépítésű kutya. Hihetetlenül bátor, elszánt kutyafajta. ... (1 hozzászólások)

Külön odafigyelést igényelnek az öregedő kutyák

Gondozás

Egészségesebbé és aktívabbá teheted kutyád idősebb éveit négy egyszerű, de hatékony stratégia által. Tedd meg most ezeket a lépéseket, hogy segíts elhárítani a kutya időskori problémáit! ... (0 hozzászólások)

Miért eszi meg az állat az ürülékét?

Viselkedés

A kakievés (koprofágia) egy természetes viselkedés a kutyáknál, de undorító. Mindannyian nagyon jól tudjuk, hogy a kutyák híresek a komplex ízvilágukról.... (0 hozzászólások)

Tavasszal hirtelen támad a kullancs - megelőzés és kezelés

Gondozás

A hirtelen ébredező tavasz a kullancsok szaporodását is gyorsítja. Mielőtt erdőn-mezőn kirándulnánk, érdemes informálódni a kullancs által okozott betegségekről. Hogyan előzzük meg, és hogyan kezeljük a kutyák és macskák kullancscsípését? ... (2 hozzászólások)

Kiskutya kerül a családhoz. Hogyan neveljük?

Viselkedés

Az új otthonba érkezés első napjai a legnehezebbek a kiskutya számára. A kutya egyáltalán nem ismeri ki magát, a lakás tele van számára meglepetésekkel, idegen szagokkal, zajokkal és furcsa, ismeretlen emberekkel.... (0 hozzászólások)

Kocogás a kutyával - etikett

Kutyás sport

A kutyával való kocogás veszélyes lehet, ha bizonyos szabályokat és etiketteket nem követsz. Másrészt a kutyát hozzá kell szoktatni a közlekedési szabályokhoz, még mielőtt elkezdenéd a szaladásos programot vele, mert ez jobb edzőpartnerré teszi.... (0 hozzászólások)

Hogyan kezeljük az agresszív, eledelét féltő kutyát?

Viselkedés

Ahhoz, hogy megértsd a kutyáknál előforduló agressziót, azt is meg kell értened, mi váltja ki az agresszív viselkedését. A kutyák ösztönszerű táplálék féltésének gyökere a farkasfalkákban előforduló viselkedéshez vezethető vissza.... (0 hozzászólások)

Mit tehetünk a kutyák egészséges ízületeiért?

Betegség, gyógyítás

Amikor kutyát vásárolunk, választunk, vajon alaposan végiggondoljuk a fajta igényeit? Milyen betegségekre hajlamos, hogyan kell táplálnunk, hányszor kell állatorvoshoz vinnünk, hogy egészséges felnőtté növekedjen és sokáig velünk éljen?... (1 hozzászólások)

Hogyan szoktassuk a kutyát szobatisztaságra?

Gondozás

Megfelelő módszer és jutalmazás alkalmazásával, a kutyák könnyen átszoktathatók a homokos ládáról a kinti ürítésre. Olvasd tovább, hogy metudd, hogyan... ... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés