Kutyák epilepsziás működészavarairól

Betegség, gyógyítás

Az epilepsziás betegek gondozásba vétele és kezelése során gyakran felmerülő kérdés az emberi és az állatorvosi betegellátásban, hogy hányadik roham után kezdjük el az epilepszia gyógykezelését.... (0 hozzászólások)

Nem kívánt társbérlők: kullancsok, bolhák, bélférgek

Gondozás

Ezen „társbérlők” sok problémát okozhatnak kutyának, gazdinak egyaránt. Az élősködők elszaporodása annál erősebb, minél rosszabbak a higiéniás viszonyok.... (0 hozzászólások)

Az egyedüllét traumát okoz a kutyáknak

Viselkedés

Az egyedül otthon hagyott kutyák ugyanolyan magányosnak érzik magukat, mint a szüleik által elhagyott gyerekek - állítják brit szakemberek.... (2 hozzászólások)

Nyaralás a kutyával - tanácsok, illemszabályok

Gondozás

Nagyvárosi luxushotelbe, tengerparti üdülőre vagy vidéki motelbe készülsz nyaralni de nem akarsz elszakadni kutyádtól? Nem is kell többé! ... (0 hozzászólások)

A kutyák bélférgei az emberekre is veszélyesek lehetnek!

Betegség, gyógyítás

A kutyák körében rendkívül gyakori a parazitás fertőzöttség. Legalább minden harmadik kutya bélférgekkel fertőzött! A kölyökkutyáknál pedig még nagyobb ez az arány, 60-70%-uk már az anyaméhben fertőződik és férgesen születik.... (0 hozzászólások)

Döbbenet! Igazi házak kutyáknak

Gondozás

Valószínűleg ez az a ház, amit nagy eséllyel vehetünk meg anélkül, hogy nem terheljük magunkat halálra jelzáloggal.... (0 hozzászólások)

Kutyagumi: a gazdi vagy az utcaseprő szedje?

Gondozás

A kutya- és macskatartók nem veszik kellő komolysággal az állatuk által a közterületre mért szennyezés súlyosságát. Ki szedje össze helyettük?... (5 hozzászólások)

Mivel lepd meg a kutyusodat?

Gondozás

Ajándékot szeretnél a kutyádnak? Az alábbiakban megosztunk néhány egyedi és személyre szabott ajándék ötletet - beleértve a kutya-ajándékcsomagot is –, amelyek segítségével karácsonyra vagy születésnapra meglepheted kedvencedet.... (0 hozzászólások)

Hogyan szoktassuk a félős kutyát az autózáshoz?

Viselkedés

Nem minden négylábú számára felhőtlen kaland a kocsikázást. Sok kutya kimondottan nyugtalan, némely kutyák egyenesen pánikolnak az autókázás során. A félelem és az értetlenség remegést, hányást is okozhat kedvenceinknél. ... (0 hozzászólások)

Német dog, a négylábú főnemes

Kutyafajták

A német dog (Deutsche Dogge vagy Great Dane) neve egyet jelent az erővel, büszkeséggel és méltósággal. A kutyavilág Apollónja kiváló őrkutya, ennek ellenére a házban, a családi tűzhely mellett érzi igazán jól magát. ... (2 hozzászólások)

Bejelentkezés