Immunerősítő kúra kedvenceinknek

Betegség, gyógyítás

Cikksorozatunk e részében a kutyák és macskák általános ellenálló képességének erősítéséről írunk! Tippek házi kedvenceink immunerősítésére!... (0 hozzászólások)

Illik hozzám a mopsz?

Kutyafajták

Ha mindig készen állunk egy kis tréfára, akkor a mopsz ideális társunk lehet. Egy mopsz mellett biztosan nem unatkozunk majd...... (0 hozzászólások)

Kutya szemtisztítás

Gondozás

A kutya szemét minden nap ellenőrizzük! A reggeli csipa teljesen normális és azt egy papírzsebkendővel könnyen eltávolíthatjuk. Mindig a külső szemzugtól haladjunk befelé.... (0 hozzászólások)

Illik hozzám a beagle?

Kutyafajták

Leendő gazdiként tudnunk kell, hogy milyen a beagle karaktere, mik az igényei. A beagle kutya örökké vidám, optimista, emberszerető, mindig kész a mókára, és szorosan kötődik a családhoz.... (0 hozzászólások)

A kullancs és a babéziózis

Betegség, gyógyítás

A babéziózist egy, a vízpartok közelében élő kullancsfaj terjeszti, Magyarországon a Balaton környéke, a Duna teljes folyása és a Tisza egyes szakaszai a legfertőzöttebbek... (2 hozzászólások)

Többé már nem veszélyes állat a pit bull terrier?!

Kutyafajták

Ezt mondják, legalábbis a tervezet szerint a veszélyes állatok jegyzékéből törölnék a pit bull terriert. De egyéb változásokra is lehet számítani.... (0 hozzászólások)

Kutya-macska box. Ki lesz a győztes?

Gondozás

Bár a legtöbben úgy gondolják, hogy a kutyák és a macskák a legádázabb ellenfelek, valójában igenis lehetséges kutya-macska barátság. Még akkor is, ha néha ez vicces boxjelentekben nyilvánul meg.... (0 hozzászólások)

Hogyan hűtsd le kimelegedett kutyádat?

Gondozás

Végre itt a nyár és vele együtt a kánikula. Ilyenkor néhány dologra figyelnünk kell, különösen ha még kölyökkorban van kedvencünk. A hosszan tartó nagy melegben könnyen kaphatat hőgutát kedvencünk.... (0 hozzászólások)

Szezonális vérszívás: kullancs, bolha, szúnyog

Gondozás

A négylábú kedvencekre számtalan, különféle élősködő által terjesztett kór leselkedik. Ezek közül a leggyakoribb a kullancsok által terjesztett betegségek. Sokan nem tudják, hogy szinte egész évben támadnak a kullancsok...... (0 hozzászólások)

A kutya ivartalanítása: mikor, és miért kell túlesni rajta?

Örökbefogadás, vásárlás

Sok kérdés érkezik Dr. Háziállat postaládájába a kutyák ivartalanításával kapcsolatban. Mikor esedékes az ivartalanítás, egyáltalán, szükség van-e erre a műtéti beavatkozásra?... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés