Nyaralás a kutyával - tanácsok, illemszabályok

Gondozás

Nagyvárosi luxushotelbe, tengerparti üdülőre vagy vidéki motelbe készülsz nyaralni de nem akarsz elszakadni kutyádtól? Nem is kell többé! ... (0 hozzászólások)

A kutyák bélférgei az emberekre is veszélyesek lehetnek!

Betegség, gyógyítás

A kutyák körében rendkívül gyakori a parazitás fertőzöttség. Legalább minden harmadik kutya bélférgekkel fertőzött! A kölyökkutyáknál pedig még nagyobb ez az arány, 60-70%-uk már az anyaméhben fertőződik és férgesen születik.... (0 hozzászólások)

Döbbenet! Igazi házak kutyáknak

Gondozás

Valószínűleg ez az a ház, amit nagy eséllyel vehetünk meg anélkül, hogy nem terheljük magunkat halálra jelzáloggal.... (0 hozzászólások)

Kutyagumi: a gazdi vagy az utcaseprő szedje?

Gondozás

A kutya- és macskatartók nem veszik kellő komolysággal az állatuk által a közterületre mért szennyezés súlyosságát. Ki szedje össze helyettük?... (5 hozzászólások)

Mivel lepd meg a kutyusodat?

Gondozás

Ajándékot szeretnél a kutyádnak? Az alábbiakban megosztunk néhány egyedi és személyre szabott ajándék ötletet - beleértve a kutya-ajándékcsomagot is –, amelyek segítségével karácsonyra vagy születésnapra meglepheted kedvencedet.... (0 hozzászólások)

Hogyan szoktassuk a félős kutyát az autózáshoz?

Viselkedés

Nem minden négylábú számára felhőtlen kaland a kocsikázást. Sok kutya kimondottan nyugtalan, némely kutyák egyenesen pánikolnak az autókázás során. A félelem és az értetlenség remegést, hányást is okozhat kedvenceinknél. ... (0 hozzászólások)

Német dog, a négylábú főnemes

Kutyafajták

A német dog (Deutsche Dogge vagy Great Dane) neve egyet jelent az erővel, büszkeséggel és méltósággal. A kutyavilág Apollónja kiváló őrkutya, ennek ellenére a házban, a családi tűzhely mellett érzi igazán jól magát. ... (2 hozzászólások)

Collie, a családszerető kutya

Kutyafajták

A collie gyönyörű, elegáns, kedves természetéről jól ismert, jellegzetesen hosszú orral rendelkező középméretű, családszerető kutya. ... (24 hozzászólások)

Ki mit gondol a keverék kutyákról?

Kutyafajták

Keverék, korcs, sétatéri mix, szerelemgyerek ... sokféle elnevezést ismerünk. Ki mit gondol a keverék kutyákról? A háziállat.hu a 6 leggyakoribb véleményt veszi sorra, pro és kontra. ... (3 hozzászólások)

Viharfóbia és zajfóbia: hogyan készítsük fel kutyánk a következő viharra? 1. rész

Viselkedés

Kedvenceink vihartól, zivataroktól és annak zajától való fóbiás félelmének oka egyelőre ismeretlen számunkra. Ha jön a vihar, kutyáink fülüket-farkukat behúzva, nyüszítve bújnak a szőnyeg alá... hogyan készítsük fel a viharra? ... (1 hozzászólások)

Bejelentkezés