Csináld magad - Hűsítő dinnyés finomság kutyáknak

Táplálkozás

Egészséges, frissítő finomság a kutyusodnak, amit te magad is pár perc alatt elkészíthetsz. Mutatjuk hogyan csináld! ... (0 hozzászólások)

Segítség a nyári kutyabajokra: hányás, hasmenés, allergia

Betegség, gyógyítás

Nyáron jóval több veszélyforrás leselkedik kedvenceinkre, hiszen a több szabadban töltött idő alatt megnő a fertőzésveszély és az allergiás tünetek is kiújulhatnak. Tegyünk róla, hogy kutyus is erős immunrendszerrel vágjon neki a meleg hónapoknak.... (0 hozzászólások)

Hogyan hűtsük kutyánkat a nagy melegben?

Gondozás

Napok óta tart a kánikula, ami megviseli a kutyák szervezetét is. Van azonban néhány olyan eszköz, amikkel segíthetünk nekik átvészelni a nagy meleget. Nézzük mik ezek! ... (0 hozzászólások)

A kutyák és a hőguta: ismered fel a tüneteit!

Betegség, gyógyítás

A kutyák hajlamosabbak a hőgutára, mint az emberek. Soha ne hagyd kutyádat parkoló autóban vagy tűző napon víz nélkül! Cikkünk ennek megelőzéséről és további fontos tudnivalókról szól.... (0 hozzászólások)

Jövőre már Keszthelyen is strandolhatnak a kutyák

Kutyás sport

2020 májusától a jelenlegi Keszthelyi Déli szabadstrand területén már a kutyák is fürdőzhetnek a Balatonban. Élménypark is nyílik, ahol különböző agility eszközök, játékok is rendelkezésre állnak majd a négylábú látogatók legnagyobb örömére.   ... (0 hozzászólások)

Hogyan használjuk felelősen az állatgyógyszereket?

Gondozás

Ha egy kisállat megbetegszik vagy valamilyen tünetet mutat, sok gazdi figyelmen kívül hagyja a megfelelő gyógykezelést és ellátást, és az interneten található, sokszor téves információkra hagyatkozik, illetve rossz berögződéseket követ.... (0 hozzászólások)

Valóban csak egy szúnyogcsípés?

Betegség, gyógyítás

A szúnyogszezon kezdete mindig komoly kihívást jelent a kutyatartóknak, hiszen a hazánkban mindössze néhány éve ismert, szúnyogcsípés által terjedő szívférgesség már itthon is szedi áldozatait. A Bayer Hungária Kft. felismerte a megelőzés és a védekezés fontosságát.... (0 hozzászólások)

A kutyák tavaszi szőrápolása: nyírjam vagy ne nyírjam?

Gondozás

Az általános ok, amiért a gazdi lenyíratja a kutyája szőrét, az az, hogy melege van, de nem mindegy, hogy mennyire! A túl rövidre vágott szőrrel inkább kárt okozunk, mint segítünk!... (0 hozzászólások)

Te jól eteted a kutyádat? Új tápcsalád a piacon

Táplálkozás

Sokak számára a házi kedvencük családtagnak számít, így ugyanúgy ügyelnek kutyájuk egészségére, mint a sajátjukéra. Az egészség megőrzése pedig a táplálkozással kezdődik.... (0 hozzászólások)

A szívférgesség mellett egy újabb kór is fenyegeti a kutyákat

Betegség, gyógyítás

Hazánkban egyre elterjedtebb a szívférgesség, a kutyákat veszélyezetető, szúnyog által terjesztett kór. Emellett megjelent egy másik betegség is, amelyet a lepkeszúnyog terjeszt, és amely már az embert is fenyegeti.... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés