Megválasztották a legszebb és a leghosszabb tacskót

Kutyás sport

Több mint 110 tacskó, illetve tacskó keverék gyűlt össze 2019. augusztus 4-én a szabolcsi találkozón. Olyan sztárok is jelen voltak, mint Kalán, a celEb. Az Erdei Tornapályán összegyűlt földszintes ebek és gazdáik színes programokon vehettek részt, a legszebbek pedig az élmények mellett értékes ajándékcsomagokkal tértek haza. ... (0 hozzászólások)

Újra találkoznak a szabolcsi tacskók és tacskósok

Kutyás sport

Második alkalommal rendezik meg a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tacskó Találkozót. A nyíregyházi Erdei Tornapályán versenyek, kutyás bemutatók, hasznos tanácsok és örökbe fogadható ebek is várják az érdeklődőket. Az ingyenes találkozón minden kutyabarát megtalálhatja a neki tetsző programot 2019. augusztus 4-én vasárnap 11-17 óra között. ... (0 hozzászólások)

Gofree, hazánk első glutén-jelző segítőkutyája

Betegség, gyógyítás

Gofree, a NEO Segítőkutya Egyesület egyik legifjabb tanulója az első gluténjelző segítőkutya lesz Magyarországon. Gofree a képzés befejezésével egy 10 éves cöliákiás kislány, Emma mellett kezdi majd meg munkáját. ... (0 hozzászólások)

Bichon bolognese, a kis fehér szőrgombóc

Kutyafajták

A bichon bolognese nagyon népszerű kutyafajta, hiszen apró termete miatt egy kis lakásban is jól érzi magát, szőre nem hullik, allergiások is tarthatják. Nagyon barátságos, így kisgyermek mellé is ajánlott, jól kijön a többi állattal is. ... (0 hozzászólások)

Parvo járvány Dél-Pesten

Betegség, gyógyítás

A XX. kerületi Tölgyesi Állatorvosi Rendelőben a héten 3 parvos kutya is járt, és a rendelő közleménye szerint Dél-Pest több kerületében jelezték számukra a kollégák, hogy járvány közeli helyzet van. De mi is az a parvo? Kell e félni tőle? Mit tehet a gazdi? ... (0 hozzászólások)

Hogyan nyaraljunk kutyával?

Gondozás

A kutyák a legtöbb helyen családtagnak számítanak, akiktől nem szívesen válunk meg a nyaralások alkalmával sem, akár még külföldi úticél esetén sem. Az alábbiakban összeszedtük mire figyeljünk, mit kell magunkkal vinni, hogy gondtalan legyen a kutyánkkal való nyaralás. ... (0 hozzászólások)

Mit kell tudni a Cane Corso kutyafajtáról?

Kutyafajták

Az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvend a Cane Corso. De mit kell tudni erről a kutyafajtáról? Hogyan tanítsuk és milyen nevet adjunk neki? Hogyan mozgasuk le ezt a hatalmasra növő ebet? Alkalmas-e kisgyermek mellé? Most ezekre a kérdésekre adunk választ! ... (0 hozzászólások)

Pécs mellett, Hirden is strandolhatnak a kutyák

Kutyás sport

Minden nap délelőtt 10 és 19 óra között fürdőzhetnek a kutyusok a Hirdi Strandon. Már nem csak a környékről, hanem a fővárosból, Szegedről és Zalaegerszegről is jönnek a vendégek. ... (0 hozzászólások)

Megint visszahív egy kutyáknak való terméket a Fressnapf

Táplálkozás

Még egy hete sincs, hogy arról írtunk szalmonellával fertőzőtt jutalomfalatot hív vissza a Fressnapf. Most a MultiFit native borjú nyelőcsővel van gond. ... (0 hozzászólások)

Szalmonella szennyezettség miatt hívnak vissza egy kutyáknak való jutalomfalatot

Táplálkozás

Ezúttal egy kutyáknak való jutalomfalatot hívnak vissza, méghozzá szalmonella szennyezettség miatt. ... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés