Kutyáknak való finomságok az unaloműzéshez

Táplálkozás

Unatkozik a kutyusod? Mi adunk neked néhány ötletet ahhoz, hogyan űzd el az unalmát.... (0 hozzászólások)

A BARF-étrend (Biologically Appropriate Raw Food)

Táplálkozás

A BARF-étrend valójában nyers ételek fogyasztását jelenti, amit a kutyák még azokban az időkben ettek, hogy napjaink imádnivaló háziállataivá váltak volna. A BARF elnevezés biológiailag megfelelő, nyers élelmet jelent (Biologically Appropriate Raw Food = BARF). ... (0 hozzászólások)

Melyik eledel a legegészségesebb a kutyádnak?

Táplálkozás

Tudta, hogy az állatoknak is koruknak megfelelő táplálékra van szükségük? És azt, hogy ami jó a tacskónak, az nem jó a bernáthegyinek? Ezért fontos, hogy tudatosan válasszuk ki kedvencünk eledelét. Íme néhány tipp és jó tanács, amolyan ebgondolatok, kedvencünk egészséges táplálása érdekében!... (0 hozzászólások)

A kutyák nyers hússal való etetése

Táplálkozás

Vannak, akik nem hisznek a kutyák nyers étrend alapú etetésében (vagyis az étrend főként a nyers húsra és nyers csontokra alapul), és az olyan bakteriális fertőzésektől tartanak, mint például a Salmonella és E. coli. Én úgy gongolom, sokkal okosabb, ha az ember utánaolvas. A kutatásaok azt bizonyítják, hogy a kutyatársadalom többnyire nyers húst fogyaszt - hiszen erre is tervezték!... (1 hozzászólások)

Egészséges táplálék a kutyának

Táplálkozás

Össze vagy zavarodva? Ha én kezdő állattartó lennék, bizony én is nagyon zavart lennék . Ennek ellenére, biztosíthatlak, hogy nem telik sok időbe megismerkedni az egészséges állateledelekkel és a megfelelő táplálék kiegészítőkkel. ... (0 hozzászólások)

A tojás beiktatása a kutya étrendjébe

Táplálkozás

Szabad nyersen vagy jobb főve tojást adni a kutyának? A tojás olyan teljes értékű proteineket tartalmaz, amik előnyősen hatnak a kutyák szőrzetére, de a nyers tojás okozhat biotin elégtelenséget, a bőr gyulladását és szalmonella fertőzést. ... (2 hozzászólások)

Etesd hallal a kutyádat!

Táplálkozás

Az elmúlt évtizedben számos radikális változás történt a felső kategóriás (top-end) kutya-és macskaeledelek területén. Először eltűntek a gabonák az alapanyagok közül, ezáltal kevesebb lett a tápokban a szénhidrát és emelkedett a fehérjetartalom. A korszerű táplálkozástudományban már a szénhidrát a fő ellenség, és nem a fehérje. ... (0 hozzászólások)

Hogyan készítsünk kutyánknak gyorsan és könnyedén jutalomfalatokat?

Táplálkozás

Ezeket a jutalomfalatokat könnyű és olcsó elkészíteni, egészséges csemegeként szolgálnak és mindig boldoggá teheted velük legjobb barátodat. A recept lényege az, hogy ne használjunk tartósítókat vagy vegyi anyagokat. Hogy minél egészségesebbek legyenek, ügyeljünk arra, hogy megfelelő hozzávalókat használjunk! ... (0 hozzászólások)

Táplálékkiegészítők kutyáknak

Táplálkozás

A sportos kutyák keményen dolgoznak egész évben és ezért szükségük van kalória-kiegészítésre. Amikor tombol a tél, az aktív kutyák több kalóriát égetnek el, hogy melegen tartsák magukat. A Te kutyád aktív és extra kalóriát igényel, ha több mint két órát vesz részt olyan tevékenységekben, mint például frizbi-kergetés, labda-elkapás, túrázás, engedelmesség gyakorlás vagy gyaloglás. ... (0 hozzászólások)

Mit egyen a kutya?

Táplálkozás

Kutyáink életminősége és egészsége többnyire az általunk felkínált táplálékok minőségén múlik. A kiegyensúlyozott étrend hosszabb és egészségesebb életet jelent! ... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés