Mit tartalmaz a kutyaeledel?

Táplálkozás

Szeretnéd tudni, mit eszik a kutyád, ha a címkén az áll, hogy marhahús vagy árpa? Olvasd el a következő cikket és megtudod! ... (0 hozzászólások)

Csokit Pitykének is!

Táplálkozás

Jutalomfalatként adhatunk kutyacsokit kedvencünknek. Ez hasonló az emberek által oly jól ismert nasikhoz, csak kevesebb kakaóvajat, cukrot tartalmaz. ... (4 hozzászólások)

Kutyáknak való finomságok az unaloműzéshez

Táplálkozás

Unatkozik a kutyusod? Mi adunk neked néhány ötletet ahhoz, hogyan űzd el az unalmát.... (0 hozzászólások)

A BARF-étrend (Biologically Appropriate Raw Food)

Táplálkozás

A BARF-étrend valójában nyers ételek fogyasztását jelenti, amit a kutyák még azokban az időkben ettek, hogy napjaink imádnivaló háziállataivá váltak volna. A BARF elnevezés biológiailag megfelelő, nyers élelmet jelent (Biologically Appropriate Raw Food = BARF). ... (0 hozzászólások)

Melyik eledel a legegészségesebb a kutyádnak?

Táplálkozás

Tudta, hogy az állatoknak is koruknak megfelelő táplálékra van szükségük? És azt, hogy ami jó a tacskónak, az nem jó a bernáthegyinek? Ezért fontos, hogy tudatosan válasszuk ki kedvencünk eledelét. Íme néhány tipp és jó tanács, amolyan ebgondolatok, kedvencünk egészséges táplálása érdekében!... (0 hozzászólások)

A kutyák nyers hússal való etetése

Táplálkozás

Vannak, akik nem hisznek a kutyák nyers étrend alapú etetésében (vagyis az étrend főként a nyers húsra és nyers csontokra alapul), és az olyan bakteriális fertőzésektől tartanak, mint például a Salmonella és E. coli. Én úgy gongolom, sokkal okosabb, ha az ember utánaolvas. A kutatásaok azt bizonyítják, hogy a kutyatársadalom többnyire nyers húst fogyaszt - hiszen erre is tervezték!... (1 hozzászólások)

Egészséges táplálék a kutyának

Táplálkozás

Össze vagy zavarodva? Ha én kezdő állattartó lennék, bizony én is nagyon zavart lennék . Ennek ellenére, biztosíthatlak, hogy nem telik sok időbe megismerkedni az egészséges állateledelekkel és a megfelelő táplálék kiegészítőkkel. ... (0 hozzászólások)

A tojás beiktatása a kutya étrendjébe

Táplálkozás

Szabad nyersen vagy jobb főve tojást adni a kutyának? A tojás olyan teljes értékű proteineket tartalmaz, amik előnyősen hatnak a kutyák szőrzetére, de a nyers tojás okozhat biotin elégtelenséget, a bőr gyulladását és szalmonella fertőzést. ... (2 hozzászólások)

Etesd hallal a kutyádat!

Táplálkozás

Az elmúlt évtizedben számos radikális változás történt a felső kategóriás (top-end) kutya-és macskaeledelek területén. Először eltűntek a gabonák az alapanyagok közül, ezáltal kevesebb lett a tápokban a szénhidrát és emelkedett a fehérjetartalom. A korszerű táplálkozástudományban már a szénhidrát a fő ellenség, és nem a fehérje. ... (0 hozzászólások)

Hogyan készítsünk kutyánknak gyorsan és könnyedén jutalomfalatokat?

Táplálkozás

Ezeket a jutalomfalatokat könnyű és olcsó elkészíteni, egészséges csemegeként szolgálnak és mindig boldoggá teheted velük legjobb barátodat. A recept lényege az, hogy ne használjunk tartósítókat vagy vegyi anyagokat. Hogy minél egészségesebbek legyenek, ügyeljünk arra, hogy megfelelő hozzávalókat használjunk! ... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés