Csoki, mazsola, pezsgő? Ne mérgezd meg a kutyád!

Táplálkozás

Örök vita tárgya, hogy vajon jó-e, ha a kutya azt eszi, amit mi, emberek. A szuperpémium eledelekben minden benne van, ami egy kutyának kell, se több, se kevesebb. A legtöbb állatorvos és táplálkozási szakember amellett van, hogy ebből ne engedjünk, de ne is tegyünk hozzá! ... (2 hozzászólások)

Milyen a kutyád ízlése?

Táplálkozás

Nem szabad hagyni, hogy a kutyád az orrodnál fogva vezessen, de anélkül is kiszimatolhatod, mi a kedvenc étele, hogy eleget tennél szeszélyeinek. A kutyák ízlése szerencsére nem téved, és többnyire azt kívánják a legjobban, amire szervezetüknek igazán szüksége van. ... (0 hozzászólások)

Tényleg jók a prémium tápok? A háziállat.hu tudat alatti reklámtesztje

Táplálkozás

A prémium tápoknak sok előnyük van, viszont drágák. Állatorvosunkkal utánajártunk, hogy a pozitívumok valóságosak-e, a drága táp megéri-e az árát. ... (2 hozzászólások)

Kutyául fáj a hasam!

Táplálkozás

Mondaná az ebünk, ha túl fűszeres illetve nagyon zsíros humán étellel etetnénk. Sok gazdi azt hiszi, hogy azzal tesz jót kedvencének, ha az unalmas és egyhangú táp helyett kap egy kis finomságot az asztalról. ... (1 hozzászólások)

Kutyafogyókúra: Kövér a kutya? Van megoldás!

Táplálkozás

Kutyasétáltatás közben gyakran találkozni (elhízott) gazdi elhízott kutyájával. Főleg az idős vagy nagyon elfoglalt gazdával rendelkező emeletes házi kutyákat fenyegeti a veszély, hogy testük hordó alakot ölt, és már a legcsekélyebb érdeklődést sem mutatják egy üldözésre kínálkozó macska vagy postás láttán, viszont a hűtő előtt órákat képesek üldögélni áhítatos képpel, potya falatokra várva. ... (0 hozzászólások)

Hangyák a kajában! - Mi a teendő?

Táplálkozás

A kevésbé kalandvágyó állattartó hangyával csak muszájból találkozik, amikor kedvence tányérjából próbálja kitessékelni az izgő-mozgó rovarokat. Van pár tippünk hangya ellen... ... (1 hozzászólások)

Kutyának csontot, macskának tejet?!

Táplálkozás

Ideje leszámolni a gyerekkori sztereotípiákkal, miszerint a kutyáknak csontot, a macskáknak pedig tejet kell adni. Ez a nézet ugyanis egyáltalán nem helyes, de legfőképpen nem egészséges...... (0 hozzászólások)

A jó gazdi a kutyája fogairól is gondoskodik

Táplálkozás

Fogmosás kutyáknak? Ugyan minek? - tehetnénk fel a kérdést, hiszen a kutyusok a természetben sem mosnának önszántukból fogat. Pedig a mindennapos fogápolás a kutyák számára is elengedhetetlen, mivel az embereknél gyakran előforduló fogbetegségek náluk is kialakulhatnak. A legtöbb gazdi nem is sejti, hogy milyen veszélyt jelent az elhanyagolt fogazat kutyája számára. ... (1 hozzászólások)

Jutalomfalat: mennyit kaphat a kutya?

Táplálkozás

A jutalomfalat szemmel láthatóan finom, a kutya imádja, buzgóságában még a gazdi ujját is bekapja. Arra azonban ügyelni kell, hogy nem teljes értékű tápról van szó, a hagyományos kutyatápot nem helyettesíti. ... (0 hozzászólások)

Szeptemberi akciók és rajzverseny a Fressnapf Áruházakban

Táplálkozás

Beköszöntött az ősz a Fressnapfba! Az Állati Áruház szeptemberben is fantasztikus akciókkal és rajzversennyel várja a kutya, macska, és egyéb kisállatok gazdáit! ... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés