- -

Melyik kutyafajta alkalmas vakvezetésre?

Viselkedés

Vakvezetésre leggyakrabban német juhászkutyát és labrador retrievert alkalmaznak, de használnak keresztezett kutyafajtákat is. ... (0 hozzászólások)

Kutyafelszerelés: hogyan szoktassuk hozzá a kiskutyát?

Viselkedés

Az első időkben a kiskutya nehezen fogadja el a nyakörvet, és kezdetben a póráztól is idegenkedik, de biztonsága érdekében minél előbb hozzá kell szoktatunk viselésükhöz. ... (0 hozzászólások)

Labrador retriever tréning

Viselkedés

A labradorok okos, könnyen tanítható állatok. Már 9 hetesen komoly gyakorlatok elvégzésére képesek. Lássuk mit tud egy kiskutya, ha a gazdája gondosan tanítgatja.... (0 hozzászólások)

Labrador retriever trükkök

Viselkedés

A labrador retriever imádja a családját, a gyerekeket is nagyon szereti, nem kell félteni tőle, mert még a fül-farok ráncigálást, dögönyözést is könnyen eltűri. Nagyon könnyedén tanul és elég magas az intelligenciája. Érdemes kihasználni sokoldalúságát, mert ezt a fajtát szinte mindenre lehet használni. Lássuk milyen ügyes már 18 hetesen is! ... (0 hozzászólások)

Miért utálják a kutyák a Halloweent?

Viselkedés

Biztos, hogy kutyánk ugyanolyan lelkesedéssel vesz részt a Halloweeni maskarabálban, mint mi? Az persze érthető, hogy a gazdi bevonná kedvencét a "mókába", de jó ötlet ez? Viccesnek vicces, de hogy a kutyus mennyire élvezi... nos...a pofijára van írva...... (1 hozzászólások)

Miért rejtőzködik a kutya?

Viselkedés

A kutyafélék háziasítása egy viszonylag új keletű dolog a kutyák történelmében. Bár a vadon élő kutyafélék már mintegy évmilliók óta léteznek, ezek csak néhány ezren maradtak meg.... (0 hozzászólások)

Miért pisil be a kutya örömében?

Viselkedés

A kiskutyák gyakran vizelnek örömükben. Őn nem tudják kontrollálni magukat, és néha észre sem veszik, hogy ez történt. A felnőtt kutyák csak olyan esetben vizelnek, amikor engedelmességüket akarják bizonygatni más olyan állatok (vagy személy) jelenlétében, akit ők dominánsnak ítéltek meg.... (0 hozzászólások)

Ha a kiskutya kölyök a kezedet harapdálja

Viselkedés

Kérdés: Hogyan tudom megakadályozni, hogy a kölyökkutyám ne csípjen és harapjon? Válasz: A kölyökkutya mindent megrág és megharapdál. Hiszen az alomtestvéreivel is ily módon játszik.... (0 hozzászólások)

A kutya viselkedése és ösztönei

Viselkedés

A kutyák viselkedését nagyjából megértjük, de fontos a háziasított kutya történelmét is megérteni. Ne feledd, a kutya háziasítása viszonylag új eseménynek számít. Farkasok több millió éve léteznek, de csak pár ezer éve élnek emberek között is.... (0 hozzászólások)

Miről álmodik a kutya? - videóval

Viselkedés

Minden kutyatulajdonos, aki közvetlenebb kapcsolatban van a kutyájával, megfigyelhette már kedvencét alvás közben. Ilyen esetekben gyakorta észrevehető, hogy különböző testrészei megrándulnak, megmozdulnak, s nemritkán olyan mozgássorozat alakul ki, mintha a kutya nem is alvó állapotban lenne. Álmodnak a kutyák? Ha igen, akkor vajon mit?... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés