Hogyan szoktassuk le a kutyát a rágásról?

Viselkedés

A kölyökkutyák egy természetes viselkedési formája a rágás, főként abban a periódusban, amikor a tejfogak helyett új fogak nőnek ki. Napjainkban a kisállatkereskedésekben sok olyan játékszert lehet kapni, amelyek kimondottam erre a célra készültek. A következő tippek segítségével könyeddén leszoktathatod a kutyád a rágásról. ... (0 hozzászólások)

Kutyák és macskák - hatodik érzék

Viselkedés

Gyakran észrevesszük, hogy amikor szomorúak, nyugtalanok vagyunk, kutyánk vagy macskánk megérzi hangulatunkat, és odajön hozzánk, hogy megvigasztaljon. De vajon honnan tudják, hogy szükségünk van a vigasztalásra? Ez lenne a legendás hatodik érzék? ... (1 hozzászólások)

Rivalizáló kutyák

Viselkedés

Mit is jelent a kutyák közötti rivalizálás? Ha kutyáid agresszíven viselkednek egymással, marakodnak, valószínűleg a dominanciáért küzdenek. Azonban nem jó, ha közvetlenül beavatkozol konfliktusaikba. ... (0 hozzászólások)

Boldog-e a kutyád?

Viselkedés

Sokszor volt már lelkiismeretfurdalásod azért, mert úgy érezted, hogy nem foglalkozol eleget és kellőképpen a kutyáddal? A kutyád számára ez messze nem ennyire bonyolult. Nézzük meg, hogy mitől érzi ő magát bolgodnak! ... (1 hozzászólások)

Kölyökkutyák viselkedési problémái

Viselkedés

A kölyökkutyák nagyon aranyosak, szeretetreméltóak, de néha bizony elég rakoncátlanok. Ha érdekel, mik a leggyakoribb viselkedési problémák, és mit tehetsz ezek orvosolása érdekében, olvass tovább! ... (0 hozzászólások)

Hogyan bánjunk a félős kutyával?

Viselkedés

Szívszorító dolog látni, amikor egy nyugtalan kutya remegéssel, lelapulással, a póráz ráncigálásával vagy akár harapással reagál a mindennapi eseményekre. Mi a teendő a félős kutyával? ... (0 hozzászólások)

Hogyan bánjunk a vinnyogó kutyával?

Viselkedés

A kutya által kiadott hangok eredeti funkciója meglehetősen egyértelmű - a morgással figyelmeztet, az ugatással felkiált, a vonyítást távolsági kommunikációra használja, de mi a célja a vinnyogással? ... (0 hozzászólások)

Nevetnek-e a kutyák?

Viselkedés

Tudjuk mikor boldog, szomorú vagy ijedt a kutyánk, de vajon nevetni tud-e? Charles Darwin szerint igen... ... (0 hozzászólások)

A kutya lenne a legjobb időjós?

Viselkedés

Felhők gyülekeznek az egyébként napos időben. Azon tűnődsz, hogy vajon a meteorológus előrejelzése bekövetkezik-e. A kutya már tudja, és jelzi is. ... (0 hozzászólások)

A kutyák is álmodhatnak?

Viselkedés

A kutyád alszik, és hirtelen elkezdenek rángatózni a lábai. Vajon álmodik? Ahogyan mi emberek álmodunk, ugyanúgy jellemző ez a kutyákra is! ... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés