Állati buli! - Kutyaesküvő

Viselkedés

Mára több olyan cég létezik, amelyik a kutyáknak rendez születésnapi ünnepségeket és esküvőt. (Európában, Moszkvában volt az első.) A vállalkozás természetesen mindenütt virágzik, hiszen a tehetős gazdik készségesen hajlandóak akár komolyabb összeget is kifizetni, hogy emlékezetessé tegyék a kedvenceik örök hűség esküjét, és azok ne csak úgy oda vakkantsák az "igent"... ... (0 hozzászólások)

Kábítószeres kutya

Viselkedés

A Budapesti Rendőr-főkapitányság szervezésében került megrendezésre, az I. Országos Bűnügyi Szolgálati Kutyák versenye 2009. november 8-án Budapesten, a Hadikikötőben. A zord idő ellenére is remek eredményekkel zárult a megmérettetés. ... (0 hozzászólások)

A kutya féltékeny lehet az új kisbabára

Viselkedés

Sűrűn előfordul, hogy mikor kisbaba születik a családba akkor a kutyánk a háttérbe szorul. Ebben a helyzetben házi kedvencünk ilyen-olyan praktikákkal megpróbálja felhívni magára a figyelmünket. ... (0 hozzászólások)

Ül, jó kutya!

Viselkedés

Az ebtartók nagy része lelkesen tanítgatja kutyusát a különböző parancsszavak végrehajtására, melyek közül a legpraktikusabb - és az engedelmességi feladatok körében a legegyszerűbb - az ültetés. Az életben számos helyzet adódhat (nyakörv felrakása, járdaszegély elérése, várakozás), amikor jól jön, ha kutyusunk szót fogad és leül.... (0 hozzászólások)

Gyógykutyák, avagy kutyául vannak a kutyátlanok?

Viselkedés

Azt eddig is tudtuk, hogy léteznek olyan terápiás kutyák, akik lelki sérült vagy értelmileg akadályozott emberek életét teszik szebbé. Most azonban egy kutatás rávilágított arra, hogy szorosabb értelemben vett egészségünkre is jó hatással vannak négylábú barátaink.... (1 hozzászólások)

Gondolatolvasó állatok - megérzik lelkünk rezdüléseit

Viselkedés

Akinek van kutyája, vagy macskája, az hosszas vitába tudna keveredni egy-két tudóssal abban, hogy éreznek-e az állatok? A gyógyító kutyáról szóló cikkünkben már írtunk a kedvenceink különleges képességeiről és a ránk, emberekre tett gyógyító hatásukról.... (7 hozzászólások)

Pszichopata a kutyám?

Viselkedés

Furcsán viselkedik a kutya... egyszer ok nélkül nekimegy valakinek, máskor pedig reszketve, nyüszítve bújik el valamelyik bútor alá. Mi baja? Mitől fél? ... (0 hozzászólások)

Miért szökik el a kutya? Mit tehetünk szökés ellen?

Viselkedés

Néhány kutyának egészen más fogalmai vannak a határokról, mint esetleg a gazdának. Ha kutyánkat már csak Harrynek becézzük Houdini után a bámulatos szökései miatt, akkor érdemes megfogadni pár jó tanácsot.... (7 hozzászólások)

A kutyák testbeszéde

Viselkedés

Minden kutya - fajtától függetlenül - ugyanazt a nyelvet beszéli. Te és a kutyád valószínűleg komoly fejtörés nélkül is jól megértitek egymást. De mi van akkor, ha kutyád viselkedése hirtelen megváltozik, ha új kutyád lesz, ha számodra ismeretlen kutyával találkozol? Segítünk megfejteni a kutyák testbeszédének jelzéseit!... (0 hozzászólások)

15 dolog, amit még nem tudtál a kutyákról

Viselkedés

Íme, néhány kutyás érdekesség, amik között tuti, hogy van olyan, ami számodra is új! Gyorsan csekkold le a listát!... (3 hozzászólások)

Bejelentkezés