Olasz juhászkutyák a megmentői az ausztráliai törpepingvineknek

Viselkedés

Teljes siker koronázza ausztráliai állatvédők szokatlan, de a jelek szerint eredményes ötletét: évekkel ezelőtt olasz juhászkutyákat telepítettek be a földrészre egy kihalástól fenyegetett helyi pingvinfajta - a törpepingvinek - megmentésére a ragadozóktól.... (0 hozzászólások)

Miért vonyítanak a kutyák?

Viselkedés

A tudósok számára mindmáig némileg rejtély, hogy valójában miért vonítanak a kutyák: egy biztos, részben őseik okolhatók ezért a szokásért.... (0 hozzászólások)

Árva kutyák új élete

Viselkedés

„Az eltévedt kutya szívbe markoló látvány. Jellegzetes, reményvesztett testtartása messziről beléd hasít; elinalna a szerencsétlen, de nem tudja, merre.... (0 hozzászólások)

A kutyák képesek felismerni fajtársaikat fotók alapján

Viselkedés

A kutyák képesek felismerni és csoportosítani fajtársaik fotóit, függetlenül attól, hogy azok melyik fajtához tartoznak - fedezték fel francia kutatók.... (0 hozzászólások)

A kutyatámadások ellen - A gyermekek védelmében

Viselkedés

A Magyarországon egyedülállóan hatékony kutya-gyerek tréninget a Kutya-Barátok Sport Egyesülete szervezi.... (0 hozzászólások)

A legaranyosabb havas kutyás képek!

Viselkedés

A cuki havas macskás képek után, jöjjenek a cuki havas kutyás fotók! A kutyák imádják a havat, ugrálnak, szaladgálnak, eszik és gyűrik. Persze csak addig, amíg a talppárnácskáik közé nem fagy a hó, akkor aztán iszkolnak befele melegedni.. :)... (0 hozzászólások)

Segítőkutyákkal könnyebb a beilleszkedés a társadalomba

Viselkedés

A fogyatékossággal élők érdekképviselete és társadalmi beilleszkedésének elősegítése a célja a NEO Magyar Segítőkutya Egyesületnek (NEO MSKE), amelynek munkatársai speciálisan képzett kutyák segítségével végzik tevékenységüket.... (0 hozzászólások)

A kutya kergeti a macskát...

Viselkedés

A kutya és a macska jól elvan együtt, amíg a macska fel nem kelti a kutya vadászösztönét. Ez kiváltképp akkor probléma, ha a macska még gyorsabb is nála.... (0 hozzászólások)

Hihetetlen fotósorozat labdaőrült kutyákkal

Viselkedés

Hogy a kutya mire képes egy labdáért, azt minden kutyás tudja, de hogy mennyire elvetemült vagy éppen kétségbeesett fejet vágnak - a víz alatt - arra csak most derült fény. Íme, egy hihetetlen fotósorozat labdaőrült kutyákkal.... (0 hozzászólások)

Gyerekek és kutyák – a siker titka?

Viselkedés

Minden gyermek életében elérkezik az a kor, amikor egy kiskutyát, kiscicát, de legalább egy hörcsögöt szeretne. A szülőknek ilyenkor számos szempontot kell figyelembe venniük...... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés