Árva kutyák új élete

Viselkedés

„Az eltévedt kutya szívbe markoló látvány. Jellegzetes, reményvesztett testtartása messziről beléd hasít; elinalna a szerencsétlen, de nem tudja, merre.... (0 hozzászólások)

A kutyák képesek felismerni fajtársaikat fotók alapján

Viselkedés

A kutyák képesek felismerni és csoportosítani fajtársaik fotóit, függetlenül attól, hogy azok melyik fajtához tartoznak - fedezték fel francia kutatók.... (0 hozzászólások)

A kutyatámadások ellen - A gyermekek védelmében

Viselkedés

A Magyarországon egyedülállóan hatékony kutya-gyerek tréninget a Kutya-Barátok Sport Egyesülete szervezi.... (0 hozzászólások)

A legaranyosabb havas kutyás képek!

Viselkedés

A cuki havas macskás képek után, jöjjenek a cuki havas kutyás fotók! A kutyák imádják a havat, ugrálnak, szaladgálnak, eszik és gyűrik. Persze csak addig, amíg a talppárnácskáik közé nem fagy a hó, akkor aztán iszkolnak befele melegedni.. :)... (0 hozzászólások)

Segítőkutyákkal könnyebb a beilleszkedés a társadalomba

Viselkedés

A fogyatékossággal élők érdekképviselete és társadalmi beilleszkedésének elősegítése a célja a NEO Magyar Segítőkutya Egyesületnek (NEO MSKE), amelynek munkatársai speciálisan képzett kutyák segítségével végzik tevékenységüket.... (0 hozzászólások)

A kutya kergeti a macskát...

Viselkedés

A kutya és a macska jól elvan együtt, amíg a macska fel nem kelti a kutya vadászösztönét. Ez kiváltképp akkor probléma, ha a macska még gyorsabb is nála.... (0 hozzászólások)

Hihetetlen fotósorozat labdaőrült kutyákkal

Viselkedés

Hogy a kutya mire képes egy labdáért, azt minden kutyás tudja, de hogy mennyire elvetemült vagy éppen kétségbeesett fejet vágnak - a víz alatt - arra csak most derült fény. Íme, egy hihetetlen fotósorozat labdaőrült kutyákkal.... (0 hozzászólások)

Gyerekek és kutyák – a siker titka?

Viselkedés

Minden gyermek életében elérkezik az a kor, amikor egy kiskutyát, kiscicát, de legalább egy hörcsögöt szeretne. A szülőknek ilyenkor számos szempontot kell figyelembe venniük...... (0 hozzászólások)

Tüzijáték vs. házikedvencek

Viselkedés

Szilveszterkor ismét felcsendülnek a petárdák, tűzijátékok durranásai. Ezek a pirotechnikai eszközök kellemes szórakozást jelenthetnek az emberek számára, ugyanakkor nagyon megrémíthetik az állatokat!... (0 hozzászólások)

Kutyatámadás: az idős és a gyermek a leggyakoribb áldozat

Viselkedés

Nem elég csupán szeretni az állatokat. Elengedhetetlen, hogy tisztában legyünk a felelősségteljes állattartás feltételeivel is. A hírekben egyre többet hallunk kutyatámadásokról, amelyeknek főleg idős emberek, illetve a gyermekek esnek áldozatául. Ennek egyik oka az, hogy legkevésbé ők tudják, veszélyhelyzetben hogyan kell helyesen viselkedni. Az ilyen, és ehhez hasonló kérdésekre adnak választ az Állatvédőrség Cerberos munkacsoportjának szakemberei, akik felvilágosító előadásokkal járják a nyár... (1 hozzászólások)

Bejelentkezés